Spiseforstyrrelse ødelægger alt

forumspørgsmål

Spiseforstyrrelse ødelægger alt

forumspørgsmål af
Louise
21 år
Oprettet 6 år 3 måneder siden

Hej :)
Jeg har haft spiseforstyrrelsen bulimi i nogle år nu, men den er blevet rigtig slem over det sidste lange stykke tid. Så slem, at jeg ikke kan få min hverdag til at fungere normalt, og jeg er frygtelig ked af det hver eneste dag.Jeg går i behandling, men jeg føler bare, at jeg spilder deres tid - for jeg kan ikke rigtig få det til at lykkes.
Det styrer hele mit liv, og selvom jeg virker smilende og glad i min dagligdag, ligger jeg og græder hver aften inden jeg skal sove. jeg får en masse dårlige tanker, triste følelser og en form for tomhed indeni. Det er svært at beskrive, for jeg kan blive ked af det uden grund, og jeg har aldrig oplevet noget så smertefuldt som den følelse. Jeg føler jeg bærer en facade, og under den er en forfærdelig sandhed. Jeg er så bange for, hvad det skal ende med. Jeg har ikke tænkt mig at begå selvmord, men det skræmmer mig, at jeg mange gange har lyst til, ikke at leve.
Jeg føler mig fortabt, alene og alting gør ondt. Jeg er bange for, hvad andre vil tænke - men på den anden side, så vil jeg så inderligt ønske, at nogen kunne se hvor ked af det jeg er. Jeg har som sådan ikke noget spørgsmål, men jeg har bare brug for at komme ud med det her, så derfor skriver jeg her.
Håber ikke det er latterligt - men tak alligevel for at læse det :)

Kommentarer

Hej Louise. Jeg synes det er flot, at du har skrevet ned og har sat ord på hvordan du har det. Det vil jeg ikke kunne gøre. Jeg har selv en spiseforstyrrelse anoreksi, så kan godt sætte mig ind i det du har skrevet.

390

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program