min eneste ven

forumspørgsmål

min eneste ven

forumspørgsmål af
Anden
Oprettet 11 år 10 måneder siden

 hej er en dreng på 12 år 1.48 høj og 38,5 kg. dyrker ca. 10-11 timers sport og 3 timers klaver om ugen.  jeg har kun en ven, en rigtig god en. vi hygger os altid, men bliver drillet fordi hun er en pige og jeg en dreng. hun har andre venner så hun har ikke rigtigt et så stort  problem. hun syntes det er syn´for mig men jeg vil ikke ha´hun blander sig for meget for så vil hun sikker også blive drillet. det går mest ud over mig fordi at de drenge der er i vores klasse er pænt sagt nogle idioter. de fleste piger forstår godt at en dreng og en pige godt kan være venner uden erotiske spæniger hjælp venligt.

Kommentarer

Hej med dig (:

Altså, nu ved jeg ikke om du overhovedet følger med her længere, men jeg svarer da alligevel.

Først jeg lige sige det er rimelig sejt du orker at dyrke det der sport. Jeg kan simpelten ikke få mig selv i gang med det. xD

Øhm, jeg kan godt forestå at det er en lidt svær situation du er havnet i. Det er meget betænksomt af dig, at tænke på din veninde, og frygte at hun bliver drillet. At dine drenge klassekammerater tror der er/vil opstå erotiske-spændinger, det tror jeg faktisk er ret normalt at tro i den alder. Men helt seriøst - sådanne drenge findes næsten i alle klasser, undskyld mit sprog, men man skal ikke tage sig af de perverse. Bare lad være med at reagere, og de stopper op med tiden.

Du skriver du kun har en eneste ven, og det er jeg ked af at høre/læse, prøv at bygge nogen venskaber op. Jeg kan fortælle dig at de er dejligt med en masse venner - for husk, ikke alle venskaber holder for livet...

Håber du kan bruge dette til noget. Held og lykke i fremtiden (:

Kærlig hilsen Yours

435

for det første. fedt at du har sådan en god ven :) 

måske er hun ligeglad med at blive drillet. husk drenge driller for at udfordre. hvis man helt ærligt er ligeglad med at blive drillet så gidder de ikke. en god ide at spørge hende hvordan hun ville ha hvis de begyndte at drille hende med at have en drenge ven. hvis hun er ligeglad så kan du lade hende blande sig :)

 

ps

hvis de bliver ved med at drille skal du snakke med en voksen. jeg ved det ikke er det mest cool at gøre. men at lade som om det ikke går dig på at blive drillet er mindre cool.

 

held og lykke!

398

Hej med dig!
Jeg er ked af at høre du bliver drillet/mobbet. Jeg vil fortælle dig en historie fra mit eget liv, som godt kan ligne din. Da jeg var yngre havde jeg en rigtig god ven. Han var "nørden" i klassen, og han havde ikke andre venner end mig. Jeg havde to veninder udover ham. Han blev mobbet for at være sammen med mig og pga. han var vildt klog. Han var en af de typer, som læste og spillede skak istedet for at lege med os andre. Hver dag efter skole, stod 8.årgang og ventede på ham. De ville give ham tæsk, for at være anderledes. Dengang gik vi i 2.klasse. Han styrtede over græsplænen, mens de løb efter ham. Meget få gange slap han væk. Der var INGEN lærere eller elever der hjalp ham. Jeg hjalp ham heller ikke. Jeg turde ikke. Det værste der skete var da de begravede ham i sandkassen, og da de hev tøjet af ham foran hele skolen. Et stykke tid efter flyttede jeg.
I dag går han i 2.g på gymnasiet, for han rykkede 4 klasser op. Jeg går stadig i 8.klasse i folkeskolen. Vi er begge 16 år.  Pointen er at du ikke skal lytte til dem. De er jaloux, fordi DU kan snakke med pigerne, med din veninde. Det kan de have svært ved, og hvis det ikke ser sådan ud, så lover jeg dig at det får de. Du skal nok få andre venner også, det fik min ven, Michael. Han har to drengevenner der er 4 år ældre end ham, som går i samme klasse som ham. Du skal ikke lytte til dem, for det de siger/gør, er pga. jalousi. Du er ikke unormal eller noget, tværtimod. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre ven end Michael, for han holdte fast i mig.

Kh JJ

420

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program