skal jeg fortælle mine forælder det

forumspørgsmål

skal jeg fortælle mine forælder det

forumspørgsmål af
anonym
Oprettet 12 år 3 måneder siden

 jeg har en ting der skete i mit tidliger forhold, som jeg kun har fortalt til to fordi det en ting jeg gerne ville glemme min eks køreste mig psygik ned. men det har ikke noget med det som sådan og gøre. det her har noget og gøre at mig og min eks havde snakket om at vi skulle prøve analt, jeg sagde ja på en betingelse hvis han lovede og stoppe hvis jeg skiffede mening, da dagen kom og vi var ved og gå i gang fik jeg det dårlig og sagde jeg ikke havde lyst. men han gjorde det alligevel. jeg lå og græd under det hele og bad ham om og stoppe. han tyssede kun på mig og sagde det godt skat jeg kan ikke det for godt. der lå jeg bare og græd. bag efter gik jeg på toiletet det eneste sted han ikke gik med og sad og græd for mig selv. jeg havde ikke lyst til og ligge i hans arme. jeg blev dårlig og havde lyst til og brække mig over mig selv. jeg har altid følt det som et slags overgrep men ikke haft lyst til og sige det til nogle da jeg fortalte det en kammerat sagde han du jo blevet voldtaget. men det jeg endelig tænker på er skal jeg bare glemme det eller skal jeg ud med det og fortælle min mor om hvad der er sket den gang. og var det hvad man ville kalde  en voldtægt?

Kommentarer

 Hej.
 Jeg har det ikke for godt med det, jeg har læst. Og jeg er ked af det, på dine vegne.
 Men jeg syntes helt sikkert du skal sige det til dine forældre. Det var uønsket sex, og det bliver  betragtet som et overgreb. Jeg har ikke rigtig mere at skrive, for det er ikke noget du bare bør  ligge fra dig, og glemme. Det er noget der skal gøres noget ved.
 Sig det til dine forældre, og aftal, om i skal have en snak med politiet (Eller noget, jeg ved faktisk ikke hvordan sådanne ting bliver behandlet.)
 

Lykønsninger og glædeligt nytår. Fra Angel.

669

 Hej søde dig. Du er helt sikkert blevet voldtaget! Som Angel sagde: uønsket sex = overgreb. Du har gjort det klart for ham, at du ikke ville mere, men han ignorede dig og fortsatte alligevel. Det er klokkeklar voldtægt.

Jeg er rigtig glad for at høre at du ikke er sammen med ham længere. Han fortjener dig slet ikke! Det er så modigt af dig, at du skriver herinde, og at du gerne vil søge hjælp. Klap dig selv på skulderen for os, der ikke kan nå :-)

Jeg synes, at du skal snakke med dine forældre. Hvis du ikke har lyst til det, så prøv at finde en anden voksen, som du har tillid til. Din læge, din sundhedsplejerske eller måske din lærer. En venindes forælder kan også hjælpe dig. Eller du kan gå til politiet alene. Men jeg synes helt sikkert at du skal gå til politiet - han skal straffes for det han gjorde mod dig! Og hvis du ikke gør det, kan det være at han gør det igen mod en anden pige. 

Det vigtigste er at du ikke bare glemmer det. Du skal arbejde dig igennem de følelser, du har omkring det, der skete, for ellers kommer de bare tilbage på alle mulige dumme tidspunkter. De kan ødelægge dit liv, hvis du ikke konfronterer dem, og du fortjener det bedste liv, du kan få. 

Jeg synes, at du når du har fundet en at fortælle det til, og I har snakket med politiet, skal gå til lægen og høre om du kan få noget terapi. Alle, der har været igennem et traume, kan få økonomisk hjælp til samtaleterapi. Og du har lige præcis været igennem et traume. 

Jeg ønsker det bedste for dig og håber virkeligt, at du får talt med nogen om det. 

Stort kram fra Zebra

635

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program