Selvmord hvorfor ik?

forumspørgsmål

Selvmord hvorfor ik?

forumspørgsmål af
K
14 år
Oprettet 9 år 11 måneder siden

Jeg er 14 år,jeg har længe gået med tanken om selvmord men nu kan jeg næsten ikke mere. Jeg kan ikke regne og har et helvede af et tæmpramang og har alle tegn på strees og har skiftet skole, og med den gamle skole sagde at jeg havde haft sex med nogle fra 2.klasse. og de venner jeg har haft snydes jeg var syg i hovede at jeg var pedofil osv. men da skolen fandt ud af den var en "misforståelese" så gjode de INTET! for at stoppe røgtet så nu kan jeg barer ikke mere . så jeg har prøvet a spille syg for at holde mig væk fra skolen ved at drikke brugt frityrolie som jeg har i en flaske under min seng men så for nogle dage siden var der ikke mere og så kom jeg i skole men når jeg kommer i skole får jeg hovedepine kvalme og selvmordstanker og jeg har tænkt over hvad der ville virke bæst i test når det kommer til selvmords tanker men når jeg kommer hjem bliver jeg skide sur og smarder ting og sager og min far og mor siger a de vil sende mig i kostskole... Min det bliver med politi vis det skal værer... så plz hjælp

Kommentarer

hold kæft hvor er det uretfærdit at de ikke har gjort noget for at hjælpe.
Synes du skal snakke med din lærer om det. Sig du vil ha noget hjælp. Kan godt forstå du har det pisse dårlit men det kan godt blive bedre. Hvis din lærer ikke gør noget så snak med lederen på skolen. De skal hjælpe dig når du har det så dårlit.

440

Hold da op hvor lyder det som om du virkeligt har det svært :/

Først så vil jeg gerne sige at jeg ved godt du måske tænker på selvmord som en slags udvej fra alt det her, men er det virkeligt hvad du ønsker? Er dit ønske at tage dit liv og så gå glip af en fremtid som du slet ikke ved hvad kunne indebære.

Undskyld jeg er lidt direkte med det, men jeg vil meget gerne hjælpe dig så godt jeg nu kan! Jeg synes absolut slet ikke at det der er sket for dig er fair på nogen måde, det er tarveligt af dine venner i skolen og virkeligt åndsvagt at din skole ikke har tænkt sig at hjælpe med at få dæmpet ned på det her rygte.
Men bare rolig, sådan nogle rygter går væk igen, det kan være det ikke føles sådan, men på et eller andet tidspunkt vil alle snakke om noget helt andet der sker på skolen. Det du bør gøre og bedst kan gøre er at hvis nogle direkte kommentere på det med "en fra anden klasse" i dit nærvær så gør det klart at du ikke synes det er i orden, fortæl dem at de tager fejl og at du aldrig ville gøre det. Så hvis nogle kalder dig pedofil eller syg i hovedet så hvis dem at de gør noget du ikke vil have de gør. Fortæl dem at de tager fejl. Måske gør du det allerede og hvis du gør så bliv ved. For på et tidspunkt må de indse at det er tåbeligt at overhovedet tro på sådan noget.

En anden ting er det med at du gerne vil spille syg og får hovedpine og kvalmer osv, du tænker sikkert at det bare er bedst at du er derhjemme, men tro mig det bliver kun værre af at være derhjemme hele tiden og sidde og have det skidt. Du skal nok komme igennem det her selvom det er hårdt, og det er ikke noget jeg bare siger, men sådan er det altid - vær stærk, vær tapper og hold hovedet koldt. Det sidste du inderst inde ønsker er at tage dit liv, for tro mig, en dag vil det blive godt igen og du kan have den skønneste fremtid i vente, så spild ikke den chance fordi en flok idioter kalder dig ting der ikke passer, de er overhovedet ikke det værd, istedet bør du vise dem at de ikke skal have lov til at drille/mobbe dig med sådan noget. Det er ikke i orden..

Håber du kan bruge det til noget og ALTID husk på at du kan aldrig vide hvad livet har at byde på!

/Mvh HamDrengen

475

1000 kan ikke lige huske talet men 1000 tak alligevel det hjalp rigtig meget fra jer begge to

426

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program