problemer

forumspørgsmål

problemer

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 3 måneder siden

hej Alle

jeg er en pige på 13 år og har et problem jeg tænker alt for meget ved godt at det lyder mærkeligt men jeg kan bruge en hel dag på at tænke på at mine forældrer nok ikke har penge nok til at gøre det ene eller sende mig på efterskole eller noget andet og måske har de ikke penge nok til at holde jul og fødselsdag og vi må bo på gaden ved godt at det ikke sker men jeg tænker og tænker og tænker og så bliver jeg ked af det og græder det kan også være om jeg nu går det rigtig eller om jeg gør det forkert

ER DER NOGEN DER HAR ET GODT RÅD SÅ MAN KAN LADE VÆRE MED AT TÆNKE SÅ MEGET ELLER HAR PRØVET NOGET LIGNE

har virkelig brug for et råd tænker på det hver dag

kh Mig

Kommentarer

Kære Dig.

Jeg synes du skal fortælle dine forældre om din bekymring, til i sammen kann tale om det. Så kan de fortælle at der ikke er noget at være bekymret for. Så kan du også fortælle at du tænker meget over tingene, så kan i snakke om det fx.

Ellers kan du bruge chatten herinden Mandag-Torsdag 14-19. Eller ringe til børnetelefonen 116111 Mandag-Torsdag 12-21 & fredag 12-19. Begge steder er der voksne der gerne vil lytte til dig.

Smil Fra Felicia.

320

Hej med dig

Jeg kender godt det, at ens tanker kører i ring og kredser om problemer og bekymringer. Måske kan det hjælpe dig at anskaffe dig en lille bog eller et hæfte hvor du skriver dine tanker ned. Nogle gange kan det hjælpe lidt på det at man får det ned på et stykke papir. Det er også en god ide at snakke med nogen om sine tanker. Måske kan du snakke med dine forældre om det? Eller en anden voksen du kender? Eller måske en god veninde? Der er også forskellige rådgivninger hvor man kan snakke med nogen om sine tanker eller problemer. Her er nogle links som du kan kigge lidt nærmere på:

Chatrådgivningen: http://www.cyberhus.dk/stue/397

Børnetelefonen: http://www.bornsvilkar.dk/ForBornOgUnge/RaadgivningOgHjaelp/BorneTelefonen.aspx

Børne Chatten: http://www.bornsvilkar.dk/ForBornOgUnge/RaadgivningOgHjaelp/BorneChatten.aspx

Ung på linie:  http://urk.drk.dk/sw29071.asp 

Mange hilsner Gråspurv

344

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program