pågreb af min papfar /;

forumspørgsmål

pågreb af min papfar /;

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 4 måneder siden

der var d. 26 i 12 2008. jeg var til familie frokost, jeg var hos min far også afleverede min far mig til den der ting, også kom min mor, papfar og storebror lidt efter. min papfar var allerede halv fuld, men jeg var der så også da vi kom hjem til os, gik jeg i seng og han kom ind og masserede mig som altid, den her gang var han bare mega fuld, også var jeg lige ved at falde i søvn da han stikker en finger op i mig :(. og derefter går han ud af rumet og jeg fortæller det først i år. så vi er lige flyttet fra ham.

 

men her for 3 uger siden, havde min bror nogle venner over hvor de skulle sove. men til en fest først. også kommer en af vennerne hjem først, og han er mega fuld han kommer ind til mig og begynder og kysse mig, jeg siger til ham at jeg ikke vil. så holder han mig fast, og stikker en hånd ned og giver mig finger jeg betynder og grade og skriger nej, han tager mine busker af og sine egne, da jeg han mærke hans penis på mine lår håber jeg og skriger nej, og skubber ham væk. han går ud og jeg stikker af hen til en veninde. min mor får det afvide dagen efter. 

 

 - her i går møde jeg min "eks" papfar, jeg begynder og grade og løber hjem. 

 

jeg skal nu gå til physolog, og i grupper for unge. 

jeg er nogenlunde kommet over det her men det sider stadig fask og kan godt grade over det stadig. men syns bare lige i skulle vide det. 

Kommentarer

Det er rigtig flot af dig at du fortæller det til nogle, og jeg håber du bliver glad igen :)

Det er rigtig vigtigt at du græder og fortæller alle dine følelser til din psykolog eller støttegruppe, for det bliver kun værre hvis ikke du får det ud.

Jeg håber du får det bedre med tiden.

Held og Lykke Christina

306

hej det er flot af dig at sige det og ud trykke det og dine følser det er så flot  ros til det det er nået du kan være stolt af at kunne.

313

glemte lige atsige håber du for det godt og at du ik bliver ødlag inden i det ville være søn.

330

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program