Når man vil gøre alt for at komme væk-for evigt.

forumspørgsmål

Når man vil gøre alt for at komme væk-for evigt.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 2 måneder siden

 

Jeg lever i en drøm, om at alt kan blive godt igen.at jeg ikke kommer til at skade mig med vilje med sult/cutting/selvmordsforsøg. Bare fordi jeg er for svag til at kæmpe, og det er bare min anden flugt. Min flugt for at det nok skal lykkes at dø. Har mistet mine ”gode” venner, fordi de har indset hvor syg jeg er. Og at jeg nok aldrig bliver rask igen. Jeg har ikke noget håb om at få mit normale liv igendet er bare blevet taget væk. Så jeg er bare helt død indeni,det er bare min krop der mangler at blive slået ihjel.
Jeg læste engang hvis man bare tog rigtig mange køresygpiller, vil man holde op med at trække vejret,så ville man være død for evigt, så det er min levevej..

Kærlig Hilsen Felicia.

Ps lad vær med at kommenter indlægget ville bare af med mine følelser....:-(

Kommentarer

Hej Felicia

Det er en svær kamp du kæmper. Men når jeg læser dit indlæg, og andre indlæg du har lavet er det tydeligt for mig at du faktisk stadig kæmper og at du slet ikke er svag. Du er tvært imod stærk.

Jeg tror ikke du er død indeni. Jeg tror du stadig føler og at det netop er fordi du føler at du har det så svært.

Felicia, du er altid velkommen til at komme af med dine tanker her i debatten. Men det vil også altid være sådan at andre kan kommentere med deres tanker i forhold til det du skriver. Jeg kommenterer dit indlæg fordi det bekymrer mig at du virker til at have mistet troen på at du kan få det bedre.

Jeg tror aldrig det er for sent. Der er altid håb, og der er altid muligheder for forandring. Du har muligheden for at vælge livet...for at vælge forandring og forbedring. Du kan ændre levevej mange gange i livet. Tag chancen Felicia...kig efter de andre veje i livet og tag chancen på en af dem...og giv livet en chance mere Felicia. 

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

394

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program