Når alt går galt...

forumspørgsmål

Når alt går galt...

forumspørgsmål af
15årig katastrofe
Oprettet 8 år 11 måneder siden

....og ingen forstår det!

Jeg er en pige på 15år. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 3-4år og jeg går på flying superkids og jeg vil gerne være anonym så jeg fortælle ikke mit navn...jeg har ingen far, han døde i en bilulykke sammen med min søster i sommers. Jeg var selv med i den ulykke men jeg var den eneste der overlevede...desværre:/ Min bedste ven døde osse i sommers han blev kudt i norge....og sidst men ikke mindst er der min mor. Hun bor i Australien og hun vil ikke ha kontakt med mig og jeg ved ikke hvorfor.

Men det værste af det hele er at der er bare ikke nogen det fortår det! for "iihhh, du går jo på flying superkids, så kan man ikke ha et lorte liv?" men jo! Jeg har self. venner på holdet og de er osse super søde men de forstår det stadig ikke selvom de gerne vil...jeg føler bare at alle de mennesker jeg elsker og som betyder utrolig meget for mig de forsvinder...føler mig forladt...

jeg ved enlig ikke hvorfor jeg skrev det her, tror bare lige havde burg for at få det ud..

hilsen den 15 årige katastrofe

Kommentarer

hej dig :-)

jeg synes det er godt du skriver- jeg har virkelig ondt af dig, det gør ondt at læse. self kan du have ligeså store problemer som alle andre, selvom du er på det hold. Du er en hel alm pige på 15 år, som har alle de følelser som en pige skal have- det er bare et godt tegn.

du siger der er ingen som forstår dig-det er jeg ked af. Du skal bare finde en som forstår hvordan du har det, og hvorfor du er ked af det. og det må være utrolig hårdt, du har været med i den ulykke. snakker du ikke med en psykolog ? ellers synes jeg du skal komme til at snakke med sådan en- for du har virkelig brug for at komme ud med alle dine tanker ang det som er sket! men først synes jeg det ville være en god ide at gå ind og tjekke www.bornungesorg.dk. dem som sidder derinden er frivillige som selv har mistet og de forstår hvordan du har det. du kan enten chatte med dem inden på deres hjemmeside. eller ringe til dem på 70209903 de har åben Mandag-Torsdag 17-21. håber du kan bruge rådet .

og husk og få snakket om hvordan du har det, du har virkelig brug for at snakke. til du ikke for det dårligere.

pas på dig selv

kh Felicia

272

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program