Min venindes mor, nu min stedmor...!

forumspørgsmål

Min venindes mor, nu min stedmor...!

forumspørgsmål af
Maja
15 år
Oprettet 8 år 8 måneder siden

Hej, Jeg er en pige på 15, og jeg har hele året været meget i tvivl om det her og ikke snakket med nogen om det, håber i kan hjælpe mig! I sommeren 2013 blev mine forældre skilt, jeg blev slf ked af det, men jeg havde hele tiden faktisk siden min konfirmation haft en mistanke til at min far og min lillesøsters venindes (1/2 år yngre end mig) mor havde noget kørende, det var ca. 1 måned før. Jeg finder da også ud af at det var rigtigt, men hver gang jeg eller min søster og hendes veninde spurgte dem begge, benægtede de det begge to. Da vi så tog på ferie til Italien, min far, søster, søsters veninde og jeg. Indrømmer han det så. Jeg har aldrig kunnet lide min fars kæreste allerede inden, og jeg ved ikke hvordan jeg skal forholde mig til hende og min far, hendes børn osv. Jeg er meget sur på min far og har ignoreret ham i ca. 4 måneder. Vi er begyndt at tale lidt sammen men han behandler mig som en 7 årig og det er jeg ikke alt for glad for, jeg har prøvet at snakke med ham, men det fiser ikke rigtigt ind. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, håber i kan hjælpe mig :) På forhånd tak :)

Kommentarer

Maja

301

Hej.
Jeg var helt bange for, at det var min bonussøster, der skrev. Det troede jeg lige indtil du skrev, at du har en søster.
Jeg har på præcis samme måde som dig. Det er bare min mor og min venindes far. Jeg kan slet ikke forholde mig til det, og når jeg fortæller min mor om det, siger hun bare, at det er man ikke selv herre over. Men hvem er så?
Det er godt nok lang tid siden du har skrevet indlægget, men jeg skriver alligevel det her, fordi du er den eneste, jeg har "fundet" som tænker det samme som mig.
Jeg ville ønske, at jeg kunne give dig et råd, men jeg er også selv helt lost. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre?
Det bedste må vel være ikke at gøre noget, for hvad kan man gøre? Men det er samtidig også mega svært, for det at være i det, er en kæmpe udfordring, og det kan være mega svært at vide, hvad man skal gøre i forskellige situationer, for det er jo ikke bare mors/fars kæreste, men også ens venindes far/mor.

250

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program