Laveste selvværd

forumspørgsmål

Laveste selvværd

forumspørgsmål af
M
15 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Hej til jer der læser dette.
Håber i kan hjælpe mig med mit problem.

Jeg har SYYYGT dårligt selvværd/selvtillid.
Når jeg ser mig selv i i kamera/spejl,, tænker jeg bare hvordan man kan være så ubeskrivelig grim?!? Min næse er så stor, mine tænder er sygt grimme og min mund ligger mere til den venstre side. Mit ene øje er stort
Og dovent og det andet er lille og lidt grønlænder agtigt og så er jeg skildøjet. Jeg har fået sådan at mit ene øje er fra min mors side og det andet fra min fars og det ser bare sååå forkert ud!!! Jeg har det grimmeste og fladeste hår. Det er bare dødt hår alt sammen der stikker ud fra side til side. Jeg er megaaaaaaaaa tynd og min krop er flad over det hele og har ingen former. Og alligevel har jeg dobbelthage?!? Mine render kan ikke dækkes lige meget HVOR MANGE lag concealer jeg bruger. Bruger ca. 20 lag hver dag og det dækker dem ikke. Jeg har dumpoører og en mega lang hals. Mit ene lår er større end det andet og det samme
Med armene. Jeg har små læber. Jeg har så smalle skuldre at det ligner jeg har en pukkel. Jeg Har et mega langt hoved. Der er mega langt fra mine øjne til kindben og mega langt fra næse til mund. Der ser bare helt forkert ud.... ved ikke hvad Fuck jeg gør når jeg har så ufatteligt lavt selvværd!!!!

Kommentarer

Mit råd til dig er at gøre flere ting for at glæde dig selv. Det kan være at gøre ting for at få en flot krop, som at gå til sport og gå op i at spise sundt (få alle de vitaminer, kulhydrater, fedt og proteiner du skal have).
Du kan også gøre ting for at vise dit indre omsorg som for eksempel at meditere eller finde en hobby hvor du slapper af som for eksempel at sy/strikke/tegne.

Den bedste måde at pleje lavt selvværd på er at gøre ting der viser dig selv at du er noget værd og dit sind og din krop er umagen værd at gøre noget for! Selvom du ikke tror på det i starten så er mit bedste råsd: Fake it till you make it!!!

Jeg gør alle overstående ting for mig selv da jeg også har haft problemer med selvværet og noget der også hjalp mig var krystaller. når jeg kommer en bestemt krystal i min bh hver morgen fx rosa kvarts for selvtillid eller ametyst for berogligelse hvis jeg ved jeg får en stresset dag - så har jeg gjort en god gerning for mig selv som jeg er taknemmelig for resten af dagen.
Derudover tog jeg også til min skoles samtaleterapeut og snakkede om nogle familieproblemer og nogle ensomhedsproblemer hvilket også styrkede mit selvværd fordi nu havde jeg gjort noget rigtig godt for mig selv som ville gøre at jeg fik det bedre.

Jeg håber du tager imod mit råd :D

337

En anden god fake it till you make it metode er at stå foran spejlet og så sige højt "jeg er smuk", "Jeg elsker mig selv" eller "jeg er stolt af mig selv"
Selvom det virker som den største løgn i verden så vil du med tiden hvis du sørger for at gøre det hver dag, tro på det.

336

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program