Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Freja
17 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

kære brevkaffe. nytårsaften og et par uger efter var jeg begyndt at få noget med min bedsteven. Det vil sige vi havde været ultrabedstevenner i lang tid og til sidst var vi begyndt st få følelser for hinanden. Han har selv en fortid med meget kærlighedsdrama og utrohed fra begge parter i hans tideligere forhold. Det var så lidt det samme der skete mellem ham og jeg. Vi går også begge på forskellige efterskoler så vi sås kun når vi var hjemme i weekenderne. mens vi er begyndt at få noget, vælger han så at kysse med to forskellige piger til hans elevfest Og dagen efter er han sammen med mig og to af hans venner, hvor han så igen ikk vælger at sige det men bare lade som om det ikke er sket. Jeg ved intet Der, men mærker der er lidt spændinger i luften. Ugen efter tager han på skiferie, og da han er ankommet ringer jeg rigtig fuld til ham hjemmefra og siger at jeg har kysset med en anden, hvilket jeg havde. Jeg fortrød det inderligt hvilket jeg også sagde til ham. Men han futtede alt kontakt til mig en uge, hvorefter jeg så ringede til ham og undskyldte. Men han fortalte stadig ikke hvad han havde lavet til elevfesten. Det fik jeg afvide af en fælles ven lidt tid efter. Jeg tog så også ud at rejse med min efterskole, og cuttede fuldstændig kontakten til ham de 14 dage jeg var afsted Og da jeg kom hjem, ringede han til mig mange gange for at undskylde og vi havde en lang snak omkring det. Vi blev forholdsvis gode venner igen. Men problemet er nu at hver gang vi mødes og har været sammen, har vi kommet op at skændes og små ting, og jeg er kommet frem til at jeg stadig er vild med ham. Jeg kan ikke komme mig over ham. Det skrev jeg så også til ham i en besked, Hvor Han sp skrev han var videre og han ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke var, efter alt der var sket. Nu er vi okay venner igen. Men jeg har det bare virkelig svært omkring det, og det påvirker mig rigtig meget i min hverdag Hvor jeg hele tiden går rundt og savner ham lidt. Det skal lige siges at før vi begyndte at få noget sov vi os sammen næsten hver weekend, så vi havde et meget tæt forhold han var en af mine aller tætteste venner. Jeg ved derfor ikke hvad jeg skal gøre når jeg ikke kan undvære ham i mit liv, og vores forhold slet ikke er som før... 

Kommentarer

Hej 

Jeg kan godt se at det er svært, når i har været bedste venner hvor i så blev kærester. Hvis jeg var dig ville jeg nok tag en snak med ham om at du gerrne vil have den gamle venskab tilbage, hvis det er det du vil. Venskabet vil selvfølgelig ikke blive helt det samme, men det kan måske kommer nogenlunde der hen ad. Jeg er ude mærket klar over at der er nemmere sagt end gjord. Jeg har selv prøvet noget lig det samme.

Men ikke mindst hvis det er, så konfrontere ham i hvordan du har det.

Håber det kan hjælpe, selvom det ikke lige er det bedste svar.

41

Nu ved jeg godt at i ikke er sammen mere, men bare lige et råd til dig og måske til ham hvis du kommer i snak med ham om det.

Måske skal i overveje om i kun duer til at være i åbne forhold. I kan jo begge tydeligvis ikke lade være med at pille ved andre imens i er i forhold og så kunne det være, at der kom færre konflikter hvis dette var okay og i kunne tale med hinanden om det med respekt.

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program