Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 4 år 12 måneder siden

Hej allesammen.

Jeg er en pige som er forelsket i en pige. Vi har noget kørende sammen, men jeg tænker at det ikke rigtigt kan blive til noget, da jeg er 100p til piger og hun er kun lidt. Vi bor en time fra en hindanden og ses meget lidt, så det hele er meget kompliceret. Hun kan kun se en fremtid med en dreng, men hun kan ikke se det med en pige, måske kun lige nu. Jeg er i det her problem at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre for vil gerne være sammen med hende, men har ikke fortalt hende det. Jeg bliver ret deprimeret over at det ikke kan blive “os to” hun er hellere ikke selv klar til forhold endnu. Vi er ikke bollevenner, men lidt mere end det. Har også spurgt hende om hun har følelser for mig, og det har hun lidt.

Håber i kan give mig et godt råd til hva jeg skal gøre i sådan situation. :))

Kommentarer

Tror den bedste løsning er at finde en anden pige der er 100 lesbisk. Som du nok selv ved er du forvirret, hvis hun ikke er 100 til piger ville hun altid mangle noget. Så det bedste du kan gøre er at forblive kun venner med hende. Tror du sætter hende mere tvivl end godt er hvis du fortælle hende noget hun har sagt ikke kan lade sig gøre

284

Tak for dit svar, det hjalp lidt og giver meget mening. Men det er jo så svært at lige give slip i det jeg har gang med hende, og jeg ved ikke om hun skifter mening Og vil måske ha et forhold. Men tak igen :))

280

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program