Kæmper for at tabe.

forumspørgsmål

Kæmper for at tabe.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 7 måneder siden

Er det virkelig mig, der er sådan en dårlig taber, som bliver nød til at spise en fucking pille bare for ikke at være deprimeret, bare fordi man ikke selv kan lave det stof oppe i jernen, gider ikke tage de piller mere, jeg føler mig som et dårligere menneske, Hvad  ville der ske hvis man bare holdte op fra den ene dag til den anden.  ?. Ville min vægt gå ned igen, ville jeg få selvmordstanker, eller hvad ville der ske med mig igen.

Kram den ulykkelig.

Kommentarer

Jeg synes, at du skal prøve at tale med din læge om hvad der vil ske, hvis du holder op med din medicin. Det kan han/hun bedst svare på.

Jeg synes ikke at man er en taber, fordi man har brug for at tage medicin for ikke at blive deprimeret. Hvis man har sukkersyge er man nødt til at tage insulin, fordi kroppen ikke selv danner det. Hvis man er deprimeret er man nødt til at tage medicin der hjælper hjernen med at danne serotonin. Synes du at mennesker med sukkersyge er tabere? Hvad er forskellen? Hvis der er noget du har brug for for at ha' det godt, hvad er der så i vejen for at tage det?

337

Giver gråspurv helt ret, det er bedst at tale med en læge der har forstand på det. Jeg tror det er farligt at bare stoppe med dem, fra den ene dag til den anden. Jeg tror du kommer til at få så mange selvmordstanker igen. At du måske prøver på det igen. Jeg for også de der piller og der står at man kan få det rigtig dårligt hvis man bare stopper med dem. Så lad heller vær. Og det er jo lige meget om du for en lille pille til hverdag, bare du har det godt. Og du kan jo ikke selv gøre for du er blevet deprimeret.

Så tag pillerne eller snak med en læge hvordan du kan stoppe med dem, hvis du ikke vil tage dem mere.

 

Smil Fra Felicia.

352

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program