Jeg vil ikke hjælpes!

forumspørgsmål

Jeg vil ikke hjælpes!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 3 uger siden

 

Jeg vil ikke hjælpes.
har tænkt mange tanker igennem om jeg overhovedet vil hjælpes, og jeg er kommet frem til at det vil jeg ikke. Jeg kender godt konsekvenserne af ikke at ville hjælpes. 
På den ene side, vil jeg godt hjem og bo igen. Selvom jeg godt ved at det ville blive rent kaos. Men når det er en frivillig anbringelse, må man så ikke selv bestemme hvornår man vil hjem?
Ligesom jeg kan heller ikke finde ud af at lukke op, for det der gør ondt indeni til nogen andre. Så selvom det kommer til at lyde hårdt for min familie,venner osv. Så vil jeg ikke hjælpes. Selvom jeg har tanker om at forsvinde fra det hele.
Kærlig Hilsen Felicia.

Kommentarer

Som jeg ser det så råber du på hjælp og afviser samtidig hjælpen. Jeg ved, at du har det svært. Du er nødt til at snakke med de voksne, der hvor du bor om hvordan du har det. Det lyder ikke som om at det er nogen god ide for dig at komme hjem og bo, når du regner med at det bliver rent kaos. For nogle af os er livet pisse-hamrende hårdt. Jeg tror gerne at du vil hjælpes, men at det er svært for dig at tage imod hjælpen.

Knus fra Stine

498

Hej Felicia :)

 

Jeg egentlig godt følge hvad du siger på mange måder. Når man har været igennem så meget som jeg tror du har, må det være virkelig svært at åbne sig op. Jeg kan fx overhovet ikke snakke med mine veninder som har alm familier om min familie situation. Men jeg har nogle veninder på min institution som har nogle af de samme problemer og det gør det altså lidt lettere. Hvis du bor på institution nu, er der så ikke nogle andre unge du kan snakke med? Det er altså godt lige at få lukket op for følelserne engang i mellem.... selvom jeg selv er mega dårlig til det vil jeg anbefale dig at finde nogle du langsomt kan betro nogle af dine tanker til. Jeg ved godt det ikke er let, og jeg ved godt man kan ende med at føle sig svigtet og såret. Jeg håber virkelig meget at du passer på dig selv Felicia for du virker til at indeholde millioner af gode ting :)

Glad hilsen red queen :)

517

Hej Red queen.

Jeg føler du forstår mig på en eller anden måde. Men må jeg spørge dig om noget, når du os er anbragt.

Kan man godt skrive en E-mail til sin sagsbehandler uden at man behøves at blande dem på opholdstedet ind i det.?

Kærlig hilsen Felicia.

554

Hej Felicia

 

Jeg tror også jeg forstår dig. Altså jeg blander ikke min institution ind i mine samtaler med min sagsbehandler, så jeg tror også du burde kunne få en dialog med din sagsbehandler uden dit opholdsted behøver vide noget.

Havde du tænkt på at snakke med hende om din situation?

 

hilsen red queen :)

 

578

Så er det meget meget svært at hjælpe dig Felicia. På et tidspunkt er du nødt til at tage et valg... Et valg om at vælge livet, et valg om ikke længere at være offer. Det er så let at falde ned i selvmedlidenhed, og bare have ondt af sig selv. Jeg havde en lang periode hvor jeg oplevede samme opgivenhed. En dag besluttede jeg mig for, at nu skulle det være slut. Jeg var nødt til at vende skuden, for at få det bedre. Jeg var nødt til at lukke nogen ind, for at lære at stole på folk. Jeg var nødt til det, ellers fik jeg ingen hjælp.

Selvom du er frivilligt anbragt og måske beder om at komme hjem migen, kan din sagsbehandler godt vurdere for dig, at det ikke er særlig godt at komme hjem, og derfor hindre at det sker. I sidste ende er det suverent dem der bestemmer om du kommer hjem igen.

At stikke af, eller tage sit liv for at forsvinde fra det hele, det er ikke en løsning. Det er virkelig kliche, men der venter noget godt for alle, også for dig.

519

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program