JEg kan ikke klare livet længere...

forumspørgsmål

JEg kan ikke klare livet længere...

forumspørgsmål af
Clara
Oprettet 12 år 1 måned siden

 Hej.. Ja jeg ved selv at jeg har problemer, men jeg føler ikke at jeg kan slippe ud af dem. Jeg får mindre og mindre lyst til livet, men jeg ved inderst inde at det ikke er den smarteste ting at bare sige farvel til verden.

Jeg har et anstrengene forhold til mine forældre, og jeg har problemer med at blive enige med dem, hvilket gør vi skændes dagligt herhjemme. Der er ingen af os der ved hvordan vi kommer ud af det.

Noget andet der gør jeg græder mig selv i søvn hver nat, det er min ekskæreste. Han gik fra mig for et halvt år siden, og nu vil han have mig tilbage igen. Det er bare svært for vi havde ikke et særlig godt forhold, og jeg føler begge vi havde et truende adfærd, men vi elsker hinanden så meget at vi ikke bare kan ligge det hele på hylden. Bare det at han ringer eller skriver kan gøre at jeg bliver ked af det ordi jeg tænker på de gode og dårlige minder vi havde. Ingen af mine venner kan hjælpe mig ud af det her, for de ved ikke hvad man kan gøre ud over at fjerne alt kontakt, men det er der ingen af os der kan. 

Jeg har ikke lyst til at leve, for jeg har ikke længere noget at vågne op til. Kun en dag med flere tårer..

Kommentarer

 Jeg har selv prøvet at have sådan en periode. Men jeg har jævnligt fortruligende snakke med min ene klasse lærer, og det hjalp utroligt meget at vide, at jeg (også) havde hende i dén periode til at hjælpe! Så jeg vil foreslå, at du prøver at snakke med en voksen du er tryg ved, om de ting der går dig på! :-)

Held og lykke! 
-Maria

402

Hej Clara

Jeg kender selv følelsen at alt håb er ude... men som du selv skriver er det ikke den rette vej at gå. Du skal fokusere på de ting der kan få dig væk fra de tanker (hos mig var det mit ansvar overfor mine søskende, og at jeg ikke kunne efterlade nogle som ville bliver kede af det). Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men hvis du ikke har det godt kan du jo evt flytte hjemmefra/tage på efterskole - måske starte på en frisk? Du skal bare forstå at rigtig mange har en perriode (nogens er længere end andres) hvor de har problemer de ikke kan slippe ud af.

Så selvom det er svært, så RO PÅ! alting ser måske sort ud, men det kan umuligt vare evigt :)

håber du kan bruge det til noget.

knus Pigen PP

400

Det er sgu hårdt at høre Clara.. Du kender mig jo ikke og derfor har du ikke noget bånd til mig.. Men jeg ved nogenlunde hvordan du har det. Jeg har depression og får medicin mod det, og da jeg en dag ikke havde lyst til livet, bragte det mig herind.

Jeg er kun (næsten) 15, men jeg har været mange sorger igennem, og det giver mig meget lyst til at hjælpe dig.

Jeg synes ikke du lader til at være en person der fortjener at have sorger (hvem gør også det?), og derfor synes jeg, at hvis du nogensinde vil snakke med mig om det, står min dør altid åben for dig.

(email-adr er slettet af moderator da det går imod Cyberhus' regler om anonymitet)

Igen.. jeg er fremmed for dig, men vil super gerne snakke med dig om alt hvad du har på sinde.

391

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program