Jeg kan ikke elske mit barn.

forumspørgsmål

Jeg kan ikke elske mit barn.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 1 måned siden

 

Det værste man nogensinde kunne tænke sig, inden man fik et barn, for 15 måneder siden det var at man ikke kunne elske sit barn. Det her er det værste jeg nogensinde kan sige, jeg kommer til at fortryde jeg har sagt det højt. Men jeg elsker ikke mit barn Zeline nok. Jeg har næsten ingen følelser for hende. Jeg kan ikke give hende den kærlighed hun skal have. Bare det at side og snakke og holde hende oppe ved mig, det er bare noget som skal overstås, fordi jeg ikke kan give hende den kærlighed som hun fortjener.
Den eneste der kan give hende kærlighed er min kæreste Jonas, men det gør han self også. Han elsker hende overalt på jorden. Hvorfor kan jeg ikke elske hende? 
Jeg skrev et indlæg herinden for nogen måneder siden, hvis nogen vil læse det.
http://www.cyberhus.dk/node/7019
Hilsen Signe.

Kommentarer

Hej Signe

Det gør mig ondt at høre at du har det så skidt. Når man har det dårligt, er det svært at have overskud til at føle noget for andre. Er der mon nogen der hjælper dig mid de svære tanker? En psykolog/ sundhedsplejersken?? Det er vigtigt at du får hjælp, så du kan få det bedre! Du kan gå til din læge og høre om han/hun henvise dig til en psykolog eller du kan spørge studievejlederen på dit gymnasium. Hvis du har brug for at snakke anonymt med nogen, kan du bruge chatten herinde eller du kan ringe til børnetelefonen (116 111) eller til livslinien (70 201 201).

Hilsen og tanker fra Sidsel

180

Kære Signe

Jeg ved hvad du mener da jeg selv har prøvet nøjagtig det samme. Det var så forfærdeligt at jeg i over et halvt år ikke kunne elske min lille søn. Min mand var utrolig hjælpsom og gav ham masser af kærlighed opmærksomhed og omsorg men jeg følte mig så forkert og ond. Jeg havde personlig stor glæde af min hypnotisør som hjalp mig til at finde en masse gammel bagage i mit sind og smide det af H til . Du kan prøve www.patrickzenius.dk/hypnose og evt. ringe til ham. Han er utrolig sød og snakke med og det koster i hvert fald ikke noget at henvende sig og spørge. Jeg håber virkelig du kommer videre og tro på at kærligheden er inde i dig for det er den.

Knuz Katja

205

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program