jeg har givet op, nu er det bare chancen der skal komme.

forumspørgsmål

jeg har givet op, nu er det bare chancen der skal komme.

forumspørgsmål af
tue
18 år
Oprettet 9 år 4 måneder siden

hej.

kort info:

depression i 4 år.

selvmords forsøg 5 gange. de sidste 2 forsøg skete for under en måned siden.

misbrug: yep og lad det ligge.

 

jeg har nogle spørgsmål, hvorfor giver læger smerstilende medicin til folk der har forsøgt selvmord fornylig ?

nr. 2 hvad er procenten mon for at folk ikke bare tager en overdosis af de piller? 

lol kender svaret, for hvis du har prøvet det bare en gang før, ved du bare at du får kvalme og sure opstød i 5. grads, og ender med at kaste lortet op inden 3 timer..

men BUM jeg har tilfældigvis fået en masse medicin (igen) og da mit liv storset forekommer i mørke og depression så kommer trangen til at tage chancen en gang til, og ikke ringe til ambulancen, hvor man bare får udpumpning........  det gør nas btw.. jeg iikk fan af smerte.. selvom mine psykiske lidelser er værere end tortur..

men jeg har haft depression i 4 år, og min gamle læge som jeg stolede på valgte bare at give mig en røvfuld forskellige anti depressiv medicin, og det endte galt som i nok lige har læst.. jeg fik en ny læge for 6 dage siden, og han gav mig bare nogle nye piller mod angst.. har læst lidt på alle mine forskellige medicin ting, og syns ikke der står noget som helst om overdosis af lortet. så nu er jeg i gang med at blive afhængig. (prøver) sefl

har de sidste 72 timer sovet cirka 18 timer, og har taget min medicin 3 gange oftere end jeg skulle, og har med mine nye piller (alopam) valgt at tage 3 i træk, selvom jeg for cirka 1 time siden valgte at tage 2.. for vil i høre hvad min plan er? min plan er at ødelægge alt. alt for mig selv, når jeg rammer bunden, så søger jeg længere ned, og bagefter længere ned. jeg hader at være glad. den dag jeg er glad, sørger jeg for at den næste dag bliver værerererererererererererererererer..

 

det mit helvedet.. mit mørke.. min angst for at få det bedre, da jeg har vændet mig til de seneste år at indre tortur, er det eneste jeg kan..

Synes i ikke bare at jeg skulle give op, og give et forsøg til at skære endnu dybere i mit håndled? sidste gang stak jeg mig da mine andre forsøg har bare at være at skære..

Kan man vote? fuck it..

ses

Kommentarer

Hej Anonym

Puha, hvor er det nogle svære tanker der helt tydeligt fylder dig lige nu. Selvmordsforsøg, konstante selvmordstanker, misbrug og depression. Jeg kan nærmest mærke hvor meget smerte du hele tiden føler indeni...hold kæft hvor synes jeg du er sej at du stadig holder fast i håbet og rækker ud efter hjælpen, for det er helt klart sådan jeg opfatter det du gør når du skriver her i debatten. 

Når du har levet med depression over så lang tid er medicin nok en meget naturlig del af en behandling, men det er selvfølgelig helt klart at du har brug for meget mere hjælp end blot medicin. Medicinen kan klart være en god støtte, men medicinen kan naturligvis ikke alene fjerne smerten indeni.

Jeg er, ligesom jeg fornemmer du også er, helt overbevist om at det kræver at du får mulighed for at arbejde med dine tanker, følelser og indre smerte ved at snakke med nogen om hvad det er du har oplevet tidligere omkring din mors død, og hvordan du oplever din hverdag lige nu. 

Som jeg forstår det du skriver har du efterhånden levet med de her meget svære tanker meget længe. Derfor tror jeg heller ikke på at der findes en enkelt og let løsning...men jeg tror på at løsningen findes. 
Jeg kan ud fra det du skriver ikke se hvor meget du tidligere har talt med nogen om de her ting, men jeg synes i hvert fald det er vigtigt at du fremadrettet får hjælp til at finde nogen der vil lytte. 

Det er svært at give en meget præcis henvisning her i debatten, da jeg ikke ved så meget om hvad du allerede har prøvet. Derfor vil jeg opfordre dig til at kigge forbi chatten og snakke med en rådgiver om nogle konkrete forslag til hvor og hvordan du kan få mere hjælp. 

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

 

389

Kære Anonym :-)

Jeg er meget ked af, og læse du har det så dårligt.  Jeg ved at der er hjælp og hente, ligemeget hvad. Jeg har også selv været nede og skrabe bunden, jeg har også selv haft 5 selvmordsforsøg, og haft depressioner, personlighedsforstyrrelser osv. da jeg var i dit sted, tænkte jeg virkelig også der er squ ikke noget at kæmpe for, jeg ville bare tage flere overdosiser fordi jeg så gerne ville dø. og jeg har også været på forskellige mediciner, og på bosteder osv. men jeg begyndte at snakke om det, med en som stod mig nær, og jeg fik det dårligt for 4 år siden, og seriøst jeg har fået det bedre, og er glad men jeg kan stadig også komme ned i de huller, men fordi der er nogle som står mig meget nært så kan jeg snakke med dem. og jeg har ikke haft et selvmordsforsøg i et helt år, og jeg troede ligesom dig at jeg bare ville have flere og flere forsøg, og jeg kan ikke rigtig sige hvad der rigtig skete jeg fik det bare så meget bedre.

og i dag er jeg faktisk frivillige i ventilen, går i skole og har det ok i dag. så du kan sagens få det bedre, jeg er et levende bevis på at det godt kan lade sig gøre, jeg kæmpede en kamp og den var rigtig hård, og du kan gøre det samme. cyberhus chat er en meget godt sted og begynde, med at snakke med nogle, måske du kunne starte der ? 

 

eller ring til livslinien 70201201, fra 11-23 de vil også meget gerne hjælpe folk, der har selvmordstanker. så kæmp selvom det er meget hårdt, det tog 1 ½ år for mig, for at få det nogenlunde godt, så det tager lang tid. men kampen er den vær, for du ville få det så godt med dig selv.

håber så meget du vil tage denne her kamp op :-)

KH Felicia.

376

Faktum er, at man ikke kender den præcise årsag til depression. Derfor er det behandlingen meget kompleks. Ofte virker medicinen først efter flere måneder eller også må man prøve en ny form for medicin. Nogen antidepressiv medicin virker på nogle mennesker, mens anden medicin virker på andre. 

Synes det er interessant, at du lige pludselig behandles for angst, når du tidligere blev behandlet for depression. Har du fået stillet diagnosen angst for nyligt? Prøv eventuelt at tage nogle angsttest og depression test som du kan finde på nettet. Har din nye læge mistanke om, at din depression skyldes en angstlidelse? Er du klar over, at den mest udbredte og effektive form for behandling af angst er kognitiv adfærdsterapi? Har du prøvet det? Det virker som om, at du kun får medicin hele tiden, hvilket er bekymrende! Slå i bordet og forlang terapeutiske behandlingsformer - evt. kombineret med medicin.

 

324

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program