Jeg er så træt af folk

forumspørgsmål

Jeg er så træt af folk

forumspørgsmål af
Rie
Oprettet 12 år 1 måned siden

 

jeg er så træ af af folk lyver og siger noget til en pædegod at jeg har lovet noget nå jeg ikke har lovet noget han siger at jeg har lovet at være sammen med ham i weekwnd og så ringer han pædegod og siger at jeg ikke kan være det bekend at over holde den artalle som jeg ikke ved hvad er som jeg ikke har lave men som hun tro på så jeg er bare så sur over de ting jeg blev så sur på hans pædegod at jeg sage til sidt at jeg ved ikke noget om det så fat det dog fat svag kvinde jeg hader mig selv så meget foralt ting hvad jeg gær er ikke godt nok og derfor har jeg løst til at skære i mig selv begrunde af at han pædegod tro på ham og ikke mig og det passe hvad jeg sage men ikke hvad han sage og nå nogen ikke gider tro mig så hader jeg mig selv så kan man lige så godt op gi det hele så se men jeg har os haft mange poblemmer i mit liv blev mobbet fik skylden for alt ting hvad min søster grode gik ud over mig blie mobbet af min søster og henes venner og i skolen og gik på en lorte skolen hvor jeg fik skylder for alt ting igen og igen

 

 

Kommentarer

Hej Rie.

jeg synes det er synd for dig!bor du på et opholdssted? hvis du gør, så kan du tage en snak med en anden voksen og så kan du få hende eller ham til at læse det du har skrevet herinden. så i kan få en dialog i gang. til i kan få det her problem løst. for du skal ikke have det så dårligt, til du vil skærer i dig selv. det er en rigtig dårlig løsning.så er det bedst at få snakket om det først. ttil problemerne kan løses.

KH Felicia.

534

Jeg synes ligesom Felicia, at du skal prøve at snakke med pædagogen, der ikke troede på dig og fortælle ham, hvor ked af det, det gjorde dig! Jeg kender godt det med at de overholder deres aftaler og ikke altid tror på en, og det sårer bare en rigtig meget! Føler med dig.

Men synes at du skal prøve, selvom det er svært, at huske på at du havde ret. Selvom han ikke troede på dig, så var det jo rigtigt det du sagde. Det er der ikke nogen, der kan tage fra dig, og det synes jeg at du skal huske på og stå ved. Og ja, det er ikke nogen god løsning at skære, selvom trangen kan være stærk, så bliver du jo bare endnu mere ked af det bagefter. 

Håber at I løser det, for du fortjener, at folk overholder deres aftaler med dig og tror på, hvad du siger.

Kram fra Zebra

448

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program