Jeg er fed

forumspørgsmål

Jeg er fed

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 9 måneder siden

 Hej jeg føler mig virkelig virkelig virkelig fed. Jeg er 160 cm og vejer 49kg. Ville egentlig gerne vide hvad jeg skal ned på for at være tynd eller bare normal vægtig? Mine venner og familie siger at jeg er tynd men jeg selv har det anderledes så ville høre jer herinde?..

Kommentarer

er det det du vil høre os sige? at du er fed? for det er du jo ikke. jeg er 150 høj og jeg vejer 38 kg så det er næsten det samme som dig og jeg er altså vildt tynd så det er du også.

du er altså nødt til at få noget hjælp og snakke med nogen om det. du lyder som om du har anoreksi :(

165

Du skal ikke tabe dig for at blive tynd, for du er allerede tynd. Tror du at dine venner og din familie lyver for dig? Det er ikke fedt at være tynd. Hvad vil du have ud af det?

Det er ikke for at være hård. Jeg ved godt, at det er svært at have de tanker. Jeg har selv problemer med at tro på at jeg ikke er for fed, selvom jeg er undervægtig. Men det hjælper jo ikke noget at skrive sin højde og vægt herinde og spørge om man er fed. Hvis du ikke tror på din familie og venner, så er det vel ret ligegyldigt hvad vi skriver herinde?

Prøv at fokusere på andre ting. Det er trist at bruge sin ungdom på at gruble over om man er fed. Især når man ikke er det. Jeg ved godt at det ikke er let.

 

136

Du skal tage din højde og sige minus 10 kilo, hvis du er pige. Altså hvis du er 160 cm høj, så skal du sige 60-10= 50, så skal du veje 50 kilo.

Hvis du er dreng skal du helst veje mere end din højde, altså hvis du er 160 cm høj, skal du helst veje over 60 kilo.

146

Jeg er ligeså høj som sig, og vejer det samme som dig. og mange synes jeg har en superflot og slank krop så det må du jo også ha :p .,

Især når din familie siger det., familie er som regel ærlige xD

144

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program