Han rejste væk :(

forumspørgsmål

Han rejste væk :(

forumspørgsmål af
anonym
Oprettet 8 år 1 måned siden

Jeg er en pige på 17 år ( snart 18 år) som mistede sin kærste. Det var nok den værste måde vi fik sagt farvel på. Jeg var ude og rejse, også der fik jeg et opkald fra ham. Jeg har aldrig haft en kærste før. Han er en som jeg elsker rigtig højt så det gøre meget ondt. :(

Han ringede og sagde at han skulle rejse væk forevigt. Første gang troede jeg ikke på hvad han sagde, men da han begyndte at græde og sagde det var sandt troede jeg på ham. Jeg begyndte med det samme at græde og følte mit liv var forbi. men han sagde det skal nok gå og jeg vil altid være der for dig og vi har jo facebook og skype, det skal nok gå. og lige da han sagde det, kunne jeg mærke at det ville blive værre. Der gik flere uge, og jeg var kommet hjem fra ferien var han væk, helt væk. Jeg har haft så mange minder med ham og kun opture. :( jeg lider virkelig hverdag og jeg tænker på ham 24/7. han slettede alt, sin facebook, skype. Alt var væk og han er gået under jordern. der er gået næsten et halvt år, og jeg er stadig ikke kommet videre. Hvad skal jeg gøre :( p.s jeg har virkelig på hjælp.

Kommentarer

 Hej,

Det er virkelig trist at du skulle gå igennem sådan noget. Jeg har selv stået i en lignende situation hvor al kontakt pludselig forsvandt, og smerten er virkelig ikke til at holde ud.

Og nu hvor du siger et halvt år;

Har du overvejet at møde nogle nye mennesker, måske nogle nye fyre at hænge ud med? Har du snakket med din familie om det du går igennem? - Du er stadig ung, og du har alle mulighederne foran dig. Du bliver bare nød til at tage skridtet før du kan komme til de muligheder.

At tage skridtet kan være hårdt, og måske din familie og/eller venner og veninder kan støtte dig?Den mindste smule støtte kan være nok til at komme over tingene igen. :)

 

Jeg håber dette svar kunne hjælpe dig.
 

Mvh,
Martin.

158

hej.

jeg har selv en kæreste vi har rigtig mange op og nedture. men vi elsker hinanden så højt. vi har dedt rigtig godt sammen, i sommers tog han ud for at rejse. Han havde det meget dårligt og fik tjekket det hos lægen men blev så sendt til hospitalet. han fik så at vide at han havde hjerte problemer. og at man selvfølgelig kan dø.. jeg var der ikke men kontaktede ham hele tiden. på et tidspunkt fik jeg at vide han var rask. men fik at vide at det hele var en løgn, så jeg kunne glemme det og være glad. når man ved at ens store kærlighed når som helst kan tage væk forevigt gør det en helt ondt. jeg ved ikke hvordan du føler. men mit råd er at du selvfølgelig prøver at glemme ham som sikkert ikke er helt nemt. men mød nye mennesker. prøv at gøre det her til noget positivt. prøv at elske det som det er. jegg ved det svært men at gemme sig i en hule for sig selv gør intet nemmere.

 

kh mig.

154

hej

det er jeg virkelig ked af. Han må virkelig have nogen problemer, siden han er gået under jorden. jeg synes også du skal prøve og finde nye mennesker for at komme videre. måske snakke med nogen om hvordan du har det. for self er det også rigtig hårdt for dig. så hvis du kan snakke med nogen du har tillid til enten en voksen eller en veninde, lærer eller sådan noget. har du fået snakket med dine forældre om det ?

KH Felicia

175

Selvom det ikke føles sådan bliver det bedre med tiden. Hold ud.

151

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program