Håber nogle kan hjælpe mig

forumspørgsmål

Håber nogle kan hjælpe mig

forumspørgsmål af
Maria
21 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Jeg er en pige på 22 der for et år siden mødte min kæreste. Efter blot få måneder var jeg ikke i tvivl om at jeg havde mødt manden i mit liv.

Vi blev kærester et par måneder efter og i starten gik det super godt. Vi vidste begge fra starten at vi ikke ville se hinanden hver dag, da han arbejder i Jylland og kun er hjemme i weekenderne. I starten kunne jeg godt mærke at jeg ikke blev prioriteret så højt når han var hjemme i weekenderne.

Jeg fortalte ham hvordan jeg følte og han blev også bedre til det. Jeg føler dog stadig ikke at han tager ligeså meget initiativ i vores forhold som jeg gør. Det er ofte mig der starter med at skrive eller ringe til ham. Hvis vi har en aftale kan han godt glemme den aftale og lave aftaler med andre. Jeg er ikke i tvivl om at han elsker mig, men nogengange føler jeg at jeg elsker ham højere.

Vi har snakket meget om at flytte sammen, men det er også altid mig der har bragt det på banen. Selvom vi har været sammen i et år føler jeg ikke vi er lige så tætte som jeg var med min eks kæreste, da vi havde været sammen i et år. Det føles som om han ikke lukker mig helt ind. Jeg ved ikke om det er fordi jeg altid svarer ham med det samme og fordi jeg altid er så tilgængelig. Måske gør det at han ikke værdsætter mig så meget. Håber virkelig nogle kan hjælpe mig. Jeg er træt af at føle, at jeg elsker min kæreste højere end han elsker mig.

Kommentarer

Hej pige på 22 år

Din fortælling minder på mange punkter om min egen, så jeg vil blot fortælle min historie.

I starten af sommerferien, mødte jeg den dejligste dreng, som jeg kort tid efter blev kærester med. Vi vidste fra starten af også, at vi kun ville kunne se hinanden i weekenderne, da han netop også arbejdede længere væk. Ligesom dig, kunne jeg også mærke at jeg ikke blev prioriteret så højt, når han endelig var hjemme i weekenden.

Jeg fortalte ham hvordan jeg havde det, men følte ikke der skete nogen ændring. Jeg elskede ham meget mere end han elskede mig. Jeg fandt mig i mange ting, fra hans side (såsom at glemme aftaler, invitere drengene over når vi endelig var sammen, priotere en bytur med drengene højere end mit selskab, lyve om hvad han lavede i sin hverdag og hvem han var sammen med osv.).

Min 'kærligheds'-historie endte med at han slog op med mig. Først da han havde slået op, gik det op for mig, hvor meget jeg havde fundet mig i, som jeg egentlig ikke burde. Jeg begyndte at tænke over alle de tidspunkter, hvor vi havde været sammen, hvor det ikke virkede som om han gad mig. Jeg havde lukket øjnene for rigtig mange ting, fordi jeg håbede han var en anden end den han opførte sig som. Jeg følte mig brugt, og fik tanken om han kun havde været sammen med mig, før at kunne få sex i weekenderne.

Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan din kæreste er, men jeg vil råde dig til at mærke efter i dig selv, og være ærlig overfor dig selv. Dybt inde i mig selv, vidste jeg godt at min kæreste ikke behandlede mig ordentligt, men jeg valgte at overse det, og først se det, da det var for sent.

Jeg håber dog, at I finder ud af det sammen og får nogle dejlige år sammen.

Knus herfra

666

Mange tak fordi du delte din historie Maria.
Det er jeg ked af at høre. Der findes ikke noget værre end når ens kærlighed ikke er gengældt.. Det har givet mig meget stof til eftertanke..

641

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program