Godt mine Damer og Herre! Jeg har Problemer med en Pædofil sag!

forumspørgsmål

Godt mine Damer og Herre! Jeg har Problemer med en Pædofil sag!

forumspørgsmål af
Myers
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Hej! Mit navn er "Myers", eller det er ikke mit rigtige Navn, men holder mig gerne Anonym. Og jeg er 13 år gammel.

 

Godt mit Problem ligger så ledes, at jeg har engang spillet et spil der hedder "PlexDk.com", det er sådan ligesom Habbo, det er bare et Retro, hvor ting er Gratis osv. Jeg har syntes det har været sjovt at spille, og jeg ved godt at Retroer er mega Ulovlige at have, fordi at de er Kopiet fra Habbo. Men jeg har spillet det, og er sådan stoppet, en uge efter jeg har stoppet, lukker siden, men det er PGA at de skal koste penge at spille, fordi siden var meget Populær, men ham der ejer siden hedder "Thomas" han er 18 år, eller det er hvad han siger? Men, så er der kommet en kæmpe chat op på Skype, med Thomas og yngre piger. Han siger at de kan få linket til spillet hvis de viser er Kønsdele, og de bliver ved i langtid, Chatten bliver ved i en Times tid, og så køre han på nogle andre nogle Senere dage, jeg syntes selv, at de er helt vildt klamt! At en person kan blinde sig sådan noget ind! Så derfor skriver jeg her ind for at høre med i tænker at jeg skulle gøre ved det? Skal jeg bare være ligeglad og lade det ske, eller skal jeg tage det til forhør af Politiet? I bestemmer! Tak fordi jeg måtte sige det her, det letter meget! 

 

- Myers!

Kommentarer

Hej Myers

Rigtig godt at du reagerer når du oplever noget du synes er forkert.

Det er ikke lovligt hvis "Thomas" på 18 år opfordrer mindreårige til at sende nøgenbilleder af sig selv og det er selvfølgelig heller ikke i orden. 

Jeg fornemmer at du har lyst til at gøre noget ved det, og det synes jeg helt sikkert også du skal. At anmelde de ting du har oplevet til politiet synes jeg kan være en god løsning. Så er det op til politiet at finde ud af hvad der skal ske. 

Men at skulle anmelde de her ting selv, synes jeg er en stor ting og derfor synes jeg det er vigtigt at du får hjælp af en voksen til det. Det kunne måske være dine forældre, eller en anden voksen som du er tryg ved. 

Mange hilsner - Niels-Christian

568

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program