Gå nu væk!

forumspørgsmål

Gå nu væk!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 2 måneder siden

Harj alle

okej, jeg ved det her er mega weird men det er rigtigt...

jeg er en pige på 14 år, jeg har det rigtig dårligt jeg har det somom der en der går efter mig, holder øje med mig og siger mit navn. det er vildt ubehagligt for når jeg så kigger efter så er der ikke nogen. jeg er ved at blive sindyg af det, jeg sover ikke særlig meget om natten fordi jeg ikke kan falde i søvn fordi jeg har det somom der er en der står lige over mig og stirre på mig...jeg tror det er lidt svært at forstille sig men de fleste kender det der når der er en der stirre på en, sån har jeg det bare hele tide, det er så klamt...jeg har bare lyst til at gemme mig under min dyne eller forsvinde og aldrig nogensinde komme tilbage igen. 

hisen pigen der ikke kan mere!

Kommentarer

Hej

Det er slet ikke rart på nogen måde, at man kan fx se ting som ikke er der. Og det synes jeg du skal allerede nu have noget hjælp til det. Du kan enten sige det til dine forældre, så i kan gå sammen til lægen. for at få en henvisning til en psykiater eller psykolog, var det noget du kunne tænke dig ? 

Det kan også være at du har en psykisk sygedom. men det kan jeg jo ikke sige for er ikke læge. Men du kan blive testet for det, det er noget man kan få medicin for til det bliver nemmere fx

Der er noget der hedder psykiatrifonden der kan du ringe og snakke med en som har forstand på det du skriver nr er 39252525 det er rigtig svært at komme igennem . Men du kan også gå ind på deres hjemmeside for unge www.tabu.dk og læse en masse om psykisk sygedomme. og der er unge som fortæller deres historier hvordan de havde det .

Håber du kan bruge det bare lidt

KH Felicia.

436

hej!

Det lyder virkelig ubehageligt! Altså.. at det føles som om nogle kigger på en?:i
Jeg har det på den måde.. At når jeg ligger i min seng, så føler jeg at jeg er i et rum med mange mennesker? Ligesom hvis jeg er i ungdomsklub? og jeg føler at alle fra klubben bare står og kigger på mig mens jeg sover. Så jeg sætter mig op i sengen og kigger rundt på mit værelse. Og fortæller mig selv.. At der virkelig ikke er nogen? Men med det samme jeg ligger mig ned igen.. Og lukker øjnene, er det som om de er der igen.. Hvis jeg så endelig falder i søvn, så drømmer jeg at de er omkring mig, mens jeg sover. Det føler jeg er virkelig ubehageligt, og får næsten aldrig lukket et øje pga det. For jeg kan ikke lide at folk kigger på mig mens jeg sover? Jeg sover med natbøjle og har jo ikke makeup på om natten.. Så ligner noget der er lyv. Ved godt det kan lyde som et mærkeligt problem, men det forstyrrer virkelig ens søvn.. og sådanne problemer er vigtige at få væk.

Ved intet om hvordan man håndterer sådan en situation? Men jeg er sikker på det er noget med viljestyrke! At man siger til sig selv: DER ER IKKE NOGEN. JEG ER ALENE HER. JEG ER HELT ALENE I DETTE RUM. Altså.. for mig har det på en måde virket lidt? At det ikke er så tit jeg vågner på samme måde, og har fornemmelsen af en masse mennesker. 
Nu ved jeg ikke helt om det kun er om natten du føler dette. Men når du ligger der alene på dit værelse. Så sørg for døren er lukket. Kig dig rundt i alle hjørner inden du går i seng. Tjek at der virkelig ikke er nogen. Gem et billede i dit indre af dit værelse. Selvfølgelig kun dit værelse, ikke nogen mennesker. Så kigger du en ekstra gang og siger: DER ER IKKE ANDRE END MIG I DETTE VÆRELSE. Så lukker du dine øjne igen.. Så tænker du på dit værelse igen. åbner øjnene og siger: JEG ER ALENE HERINDE. Luk øjnene igen.. og så tænk på noget andet. Så har du sagt til dig selv at du er alene. Print det fast i dig selv hver aften. 

 

Håber det virker!

429

hej, tak for svarene...

det er ikke kun når jeg er alene det er altid og hele tiden, jeg har prøvet det der med at sige til mig selv at der ikke er andre og jeg ved det også godt men det hjælper bare ikke, jeg har flere gange gået rundt og kigged over alt i huset om der var nogen og gør det flere gange inden jeg skal sove, jeg kan ikke lade hver med det. jeg har særiøst lyst til at komme væk fra det hele jeg magter det ikke mere!;(...men tak for rådet og håber at det kommer til at gå godt for dig

hilsen pigen

462

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program