Føler mig udenfor

forumspørgsmål

Føler mig udenfor

forumspørgsmål af
Lena
20 år
Oprettet 6 år 3 måneder siden

Hej allesammen.

Er jeg den eneste der kan føle sig helt alene uden egentlig at være det? Jeg kan få en rigtig ubehagelig følelse af, at jeg ikke bliver "set" eller at jeg er "ligegyldig", når jeg er sammen med andre. Jeg lægger mærke til små ting som hvis folk ikke har ligeså meget øjenkontakt til mig som til de andre, og så kan jeg føle mig helt lille og usynlig. Eller hvis jeg under en samtale føler, at jeg ikke er ligeså stor en del af den, som resten af gruppen.... ved ikke om der er andre der har det sådan? Men jeg har let ved at føle mig udenfor/alene/usynlig og det giver mig en følelse af, at jeg ikke er noget værd. Hader det virkelig!
Det er som om der hele tiden er et pres på mig, og at jeg skal bevise og kæmpe hårdt for, at folk "ser" mig og jeg ikke bliver "glemt". Det er så hårdt at gå rundt og have sådan nogle tanker - hvis der er andre som kan genkende dette, så husk - du er aldrig alene.
Kram herfra

Kommentarer

Sådan tror jeg mange har det nogen gange. Man skal bare huske at når man får den her følelse så ser man kun alt det negative og mm tolker alle signaler som noget dårligt. Men det er tankerne indeni der tolker og det behøver ikke være ægte. Kender det godt. Synes det hjælper at sige det højt til den jeg er sammen med. Altså dem jeg føler mig tættest på.

389

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program