Ensomhed

forumspørgsmål

Ensomhed

forumspørgsmål af
Rosa
17 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

Hej alle

gennem hele mit liv har jeg altid følt mig ret alene. Forstå mig ret, jeg har haft mange bekendte, og folk snakker med mig. Men jeg føler aldrig, at jeg er nogens førstevalg. jeg har haft bedste veninder, men de har altid haft en anden, som de var bedre venner med og tættere med. Og nu sker det igen. Jeg har to virkelig gode veninder, som også er gode veninder med hinanden. Her det sidste stykke tid, har de brugt ekstremt meget tid sammen, men de vil ikke rigtig være sammen med mig på samme tid. Nu er de så taget i sommerhus sammen, hvilket jeg havde ingen ide om. Sådan er det altid. Det sker gang på gang, og det gør så fandens ondt, at føle sig så udenfor. Følelsen af at en tæt ven, altid har en tættere ven, og at ingen har mig som den tættere veninde. Det gør bare så ondt hver gang, og ved ikke, hvordan jeg kan undgå det. 

hvis i har oplevet lignende, eller ved hvad man kan gøre, så må i meget gerne komme med råd. 

Kommentarer

Jeg har prøvet præcis det samme som dig og oplever det selv hver dag.

Jeg kender følelsen når man sidder alene (igen-igen) på sit værelse og læser eller ser et eller andet i TV'et. Mine venner har heller ikke været bedstevenner med mig, men det har aldrig forstyret mig. Jeg har latid tænkt at det tværtimod giver mig en fordel. Jeg kan altid vælge hvem jeg vil tilbringe frikvarterene med. Jeg er venner med alle, men ikke bedstevenner med nogen.

Tænk på de på denne måde. Du undgår at bekrymre dig om at være alene hvis du bliver uvenner med hjerteveninden. Du har et sikkerhedsnet og det er en befrielse.

Jeg håber at mit svar kunne lette ensomheden.

77

jeg har det på præcis samme måde og jeg er dreng. Det dejligt at hører jeg ikke er den eneste. Da mine venner aldrig ville vælge mig så jeg sidder altid alene ved computeren og venter på nogle skriver tilbage eller ringer tilbage. Det er især nederen da jeg har en tvillinge bror som er meget mere "kendt" og altid bliver valgt først.

61

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program