Elsker ikke min far

forumspørgsmål

Elsker ikke min far

forumspørgsmål af
Pain
13 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Min far og mig har ikke verdens bedste forhold, men også langt fra det værste. Da jeg var lille elskede jeg at være sammen med ham, følges med ham steder hen og i det hele taget bare at han var der. Nu kan jeg knap nok holde ud at han rører ved min arm mere og jeg gider ikke gå nogen steder hen med ham uden min mor.

Han har aldrig gjort mig noget på nogen måder, og alligevel er han begyndt at gøre mig utilpas, bare når han træder ind i et rum. Jeg føler mig så forfærdelig over at have det sådan, og det forværrer min depression. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Wow. Det er som at høre min egen historie. Jeg har det på præcis samme måde med min far, og det er også bare kommet lige pludseligt uden jeg aner hvorfor... :(

734

Hej, det bedste jeg tænker du kan gøre, er at skrive dine tanker ned, få sat ord på. hvad er det der gør at han gør dig utryg? hvornår startede det, og når du har fået sat det hele pænt op, så tag en snak med ham om det, i to er de eneste der kan forbedre jeres forhold, hav eventuelt din mor med, eller en anden, en du er tryg ved. :-)

628

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program