DRENG - OG MIG?

forumspørgsmål

DRENG - OG MIG?

forumspørgsmål af
S.
15 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Det er bare mig - generelt mig. Jeg har haft noget kørende med en dreng over nettet, som vi har aftalt at mødes og sådan da - og så ved han at jeg har problemer, og jeg har konfronteret med ham om at han ikke skal prøve på at være min psykiater fordi det kan pisse mig af hvilket jeg så også har sagt at mit liv er ret rodet og at jeg ikke kan få et forhold i mit liv fordi det hele kan ikke bare passe ligenu sammen. Men før jeg mødte ham, var jeg fuldstændig nede på jorden - havde selvmordstanker og alt det der. Ville dø, og så kom han - han reddede mig, han reddede mig da jeg overvejede at forsøge selvmord igen. Siden da har jeg ikke cuttet meget, kun lidt - dog er mine problemer blevet værre her på det sidste, fordi jeg bor på et opholdssted ( lang historie) Så næsten hver eneste dag skal vi ALTID skændes over nogle enkelte ting, og sådan da - og hvergang jeg skriver at jeg har det dårligt, så jeg går tidligt i seng hvilket ender altid med at han bliver længe oppe fordi han er bekymret for mig. Indtil jeg svare ham, og ignorere igen - han bliver ved og ved. Det er ret umuligt for mig, fordi jeg jo elsker ham og har fortalt at mine følelser er altså oprigtige. Helt oprigtigt. Så jeg kan ikke længere nu, hvor jeg så har for lidt siden sagt stop. Sagt stop. At han skal finde en bedre pige, fordi jeg ikke kan tilpasse mine ønsker for at være den perfekte pige for ham og at jeg har det svært og sådan da. Han er ret ked af, og .. jeg har bare sagt at han skal gå i seng og at jeg vil altid elske ham. Men jeg føler ligenu .. at det hele er fuldstændig ramlet sammen, at jeg har begået en fejl og at jeg har brug for et kram fra ham. Endnu værre er at mine selvmordstanker er kommet frem igen, fordi .. det hele er blevet lort, og så nu ham er det blevet værre hvilket gør det jo svært. Han nåede jo at redde mig - fra mit overvejelse om selvmord. Hvad fuck skal jeg gøre? Skal jeg gå tilbage til ham? Jeg vil ikke udnytte ham, eller hvad det er nu det.. Han er sød, forstående og meget mere men jeg er ikke klar til at han skal "høre" om mine følelser, tanker og sådan da. Han ved ikke at jeg er blevet misbrugt da jeg var lille, at jeg blev slået af mine begge forældre og at min far var alkoholiker (fortsat) og sådan da. Det ved ingen dog, men det har jeg overvejet - men det slog jeg så tanken væk fordi jeg vil ikke og nu savner jeg ham. Hans glade smil.. det hele

Kommentarer

Har været ude for noget af det samme før, bare hvor jeg er drengen og jeg mødte en pige over nettet. Hun havde en masse problemer og jeg hjalp og støttede hende så meget jeg kunne. Det endte med at jeg blev dybt forelsket i hende og ikke lang tid efter vidste jeg at hun følte det samme for mig. Vi mødtes aldrig, men alligevel valgte vi at "være kærester" og i sidste ende gik det bare ikke særligt godt, for det er utroligt svært at være i et langdistanceforhold... Men det betyder ikke at ikke vil kunne virke for jer to!

- Jeg synes du skal fortælle ham præcis hvad du føler, så han får ren besked. Kan du lide ham på kærestemåden? Er du forelsket i ham? Hvis ja så fortæl ham det. Og jeg kan så småt fornemme at du føler han er for god til at være din kæreste, når du skriver som du gør, hvis han er forelsket i dig, hvis du kan fornemme at han virkelig godt kan lide dig og bekymre sig om dig, så er der intet at bekymre sig om, tro mig, det er meget normalt at synes nogle er for gode til en, faktisk ville jeg næsten vædde med at ham drengen føler det samme for dig, han kan jo også godt føle du er for god til ham.
- Det lyder til at i har en chance for at kunne få noget magisk sammen, jo jo, du har dine problemer i livet at bakse med, men det har han sikkert også, måske ikke så slemme som dine, men stadigvæk. I kan hjælpe og støtte hinanden. Du behøver ikke fortælle ham alt om dit liv. Du har ikke lyst til det og så er det klart at du ikke behøver sige noget. Lad de ting ligge til en dag hvor du føler du virkelig gerne vil fortælle ham om det.

Jeg håber at der kommer noget godt ud af det med jer to og håber at dine problemer vil forsvinde og at du kan få dit liv op og stå igen! Hav en rigtig god dag :)

//Mvh HamDrengen

327

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program