Denne historie handler om en pige, der har det mega svært.

forumspørgsmål

Denne historie handler om en pige, der har det mega svært.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 4 måneder siden

Hun gik i skole, hun gik altid alene i frikvarterne, hun blev meget mobbet, hun var træt af alting. Da det var sommerferie græd hun bare, hun havde en masse selvmords tanker. Da skolen begyndte igen fortsat mobningen. Hun kom grædende hjem hver dag, hun ønskede bare, at hun kunne tage sit eget liv. Hendes forældre prøvede alt bare for at få mobningen til at stoppe, men det stoppede aldrig. Hun kom dårligt nok i skole. Hun endte på en anden skole, hvor hun følte, at hun havde fået venner, men efterhånden som dagene gik, fandt hun ud af, at de bare var falske. Dem i klassen mobbede hende, selv lærerne var med til at mobbe. Hun blev holdt udenfor, fik grimme sms'er, osv. På et tidspunkt ville hendes onkel i seng med hende, hun havde det elendigt. Han nedgjorde hende, og det kunne hun bare ikke klare. Hun endte igen med ikke rigtig at komme i skole. Hun endte med at aflevere bøgerne og gik derhjemme. Sommerferien kom igen, alt var som det plejede. Hun rendte rundt og var ked af det, hun ønskede, at hun bare kunne tage sit eget liv. Hun endte med at cutte, hendes forældre forstod ingenting. Så startede hun på sin nye skole, og det gik fint. Hun stoppede med at cutte, men faldt lidt i igen, men hun kæmper for at stoppe. Hendes mor er alkoholiker, og det er hårdt. Hun render stadig rundt og er ked af det, men prøver at holde humøret oppe. Hun laver sommetider en facade, der viser, at hun er glad, men nogen gange kan hun ikke holde den, så hun begynder i stedet at græde. Folk spørg hende om, hvad der er galt, men hun kan intet få sagt, hun siger i stedet, at der ikke er noget i vejen, at hun har det fint nok.
Men alligevel er de andre bekymret for hende. Hele hendes liv har været meget sådan op og ned agtigt. Engang var hun oka selvglad, havde selvtillid og var glad.
Det er hun ikke længere, hun er næsten ked af det hele tiden. Om natten ligger hun sommetider og græder, men det går hurtigt over. Hun kæmper hele tiden med sit liv, men det er så skide svært, men hun prøver virkelig. Og hun kæmper stadig med sit liv.


Denne historie handler faktisk om mig, men jeg valgte at skrive "hun" i historien. (:

Kommentarer

Hej Anonym

Jeg synes godt nok det er en hård historie og jeg kan godt forstå at hun/du har det rigtig svært med de mange voldsomme ting du har oplevet.

Jeg kan læse i dit indlæg at du kæmper helt vildt for at holde sammen på dit liv og for at få det bedre. Hold op jeg synes det er sejt at du gør det.
Men det lyder også lidt som om du for det meste kæmper alene....og det gør kampen endnu sværere.

Jeg synes du skal kigge forbi chatten og snakke med en rådgiver om hvordan du har det lige nu, og om hvor og hvordan du kan få noget mere hjælp.

Chatten har åbent i dag torsdag kl. 14-19.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

360

k*ft hvor sørgeligt ;/

370

du er sej

98

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program