Bange for at det bliver opdaget.

forumspørgsmål

Bange for at det bliver opdaget.

forumspørgsmål af
Denselvskadendepige
15 år
Oprettet 7 år 5 måneder siden

Jeg hader mig selv, for jeg bare ikke er god nok. Jeg cutter i mig selv for det fortjener jeg. Men jeg er rigtig bange for at det bliver opdaget, dog er det ikke sket endnu, for alle tror at jeg har det godt. Jeg har sat en fadcade op, men jeg ved ikke hvor meget længere jeg kan holde det ud. Jeg er meget bange for at jeg lige pludselig bryder sammen, eller at der er nogen der ser mine sår. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Hej med dig. Jeg synes, det er virkelig flot, at du tør skrive her om det!! Super sejt! Du skal vide, at hvis du har det svært, skal du tale med nogen om det. Det behøver ikke være dine forældre, hvis du ikke har lyst til det, men måske en lærer eller en sundhedsplejerske eller en anden voksen, du føler dig tryg ved? Jeg kan godt forstå, at du er bange for at blive opdaget, det kan være super pinligt, at andre ved sådan noget om en. Men du skal vide, at det løser heller ikke dine problemer, at du cutter. Det er rigtig, rigtig svært at være åben og fortælle om, at man cutter. Men jeg vil på det kraftigste opfordre dig til det. Jeg håber, det løser sig, og at du får det bedre. Knus

859

Hej :))
Mener det samme som Marie! Måske skulle du fortælle det til en ven, som du har det godt med. Hun/han kunne så hjælpe og være der når du skulle sige det videre til en "voksen". Tænker at du ikke kun kan sige det til en ven - da det er svært for den person at være helt alene med det. Det er sindssygt svært at fortælle andre om ens følelser, men det letter for det meste når man har fået det ud. Jeg har det selv svært med at fortælle mine følelser til nogle og at lade masken falde. Håber på alt det bedste for dig! Og du skal ikke være bange for at vise hvordan du virkeligt føler til nogen!

894

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program