Anoreksi.

forumspørgsmål

Anoreksi.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 1 måned siden

 Hej alle. Jeg har et emne om anoreksi. Og har allerede fundet rigtig mange svar. Har de sidste 2, håber der er nogen der kan svare på dem.

1. Er der nogen der ved hvor meget/ mange kaloier anorektikere spiser, når spiseforstyrrelsen lige er begyndt.

 

2. hvor lang tid tager det at de går ned i vægt... 2-3-4-5-6 uger???

 

3. hvilket slags mad spiser de, når den lige er begyndt?

 

 

hilsen Nickolina.

Kommentarer

Hej Nickolina.

Det er et meget svært spørgsmål du stiller, da det er meget forskelligt fra person til person... Faktisk er der ikke noget entydigt svar til nogle af dine spørgsmål.. Desværre...

Kh mig

303

1 Det er forskelligt fra person til person hvad man spiser. nogen spiser kun en gang om dagen, andre spiser meget frugt eller spiser noget som ikke federe, der er også nogen der kun spiser slik, og så skære de ned på det, og til sidst spiser de ikke særlig meget. og nogen spiser slet ingenting. Nogen dyrker også meget sport imens ander overhovedet ikke dyrker sport.

2 det kommer an på hvor meget man spiser, og hvor meget man dyrker motion, jeg tabte mig selv 8 kg på 12 dage jeg spiste overhovedet ingenting. Men det kan tage op til flere måneder at tabe det man gerne vil. Men du kan også tabe 1-2 kg om ugen.

3: de spiser det mad de synes de kun må spise og derefter er der rigtig mange der skære ned på maden..

smil Felicia.

367

Jeg har haft anoreksi tidligere, og har holdt en normal vægt siden 2007, men er desværre røget i igen for 2 måneder siden.

 

1)

Jeg startede med bare at spise lidt mindre sådan generalt over dagen, tænkte slet ikke i kalorier.

Først for 2 uger siden startede det slemt, hvor jeg ingen appetit havde i 2 dage, så spiste intet mad. Og så er det bare gået derfra.

2)

Jeg tabte mig ½ kg den første måned. Har tabt 2 kg de sidste 2 uger, med 1 kg hver uge. Ved mig kan jeg se det på vægten dagen efter.

3)

Jeg spiste normalt mad da det startede, begge gange, blot mindre (og mindre fedt og sukker), eller måske sprang et måltid over. Det var ikke sådan, at man mandag er "normal" og tirsdag har anoreksi. Dengang spiste jeg kun lidt mad hver 2. dag i ca. 1 år. Spiser ikke noget normalt nu. Jeg spiser lidt, når jeg bliver svimmel, som regel 1 gulerod eller en skive rugbrød.

335

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program