ADHD

forumspørgsmål

ADHD

forumspørgsmål af
Cecilie
Oprettet 11 år 6 måneder siden

 Hej.. :)
Jeg har fået konstateret ADHD. Inden i er der blandede følelser. Jeg er lettet fordi det hele endelig giver mening for min adførd og hvor jeg er som jeg er, men jeg er også trist over det, fordi det er ikke fedt at have sådan en diagnose på sig. Jeg føler mig som en alien fra en fremmede planet. Jeg vælter rundt i mit eget univers og føler ikke der er nogen der forstår mig... Det er svært at acceptere jeg skal leve med ADHD og medicinen det hører med.. Jeg kender ingen andre med ADHD...
Jeg har følgende symptomer:

  • Mit humør svinger tit op og ned som en rutsjebane - det ene øjeblik er jeg glad og det andet øjeblik er jeg helt nede.
  • Jeg har tanker for ti personer mindst, samt katastrofetanker og ønsket om at have kontrol på alt!
  • Jeg har et stort temperament og er utålmodig - kan f.eks. blive helt irriteret over den kø i Netto..
  • Jeg er lydfølsom - kan slet ikke koncentrere mig om at læse en opgave i skolen eller høre efter hvis nogle snakker!
  • Jeg handler og snakker impulsivt - har tit fået at vide jeg taler før jeg tænker, og ind i mellem fortryder jeg det jeg har sagt/gjort bagefter og så er det for sent at lave om. 
  • Min verdcen bryder helt sammen, hvis der er ændringer i planer - hvis f.eks en aftale er rykket til en anden, så føler jeg, jeg ikke har styr på det længere og bliver irriteret og sur over det.

Jeg har en dejlige familie, kæreste og nogle fantastiske venner som støtter mig i det, men alligevel føler jeg mig alene, fordi jeg føler de ikke forstår det 100%, ligemeget hvordan jeg prøvet at forklare det for dem...
Er det nogle det har det lige som mig? :(

MVH.
Cecilie. 
Kommentarer

 hej cecilie du er ikke alene jeg har også ADHD og tror ik selv på men en "sjælden" form for autisme 
og jeg skal hele tiden have nyt medicin først strattera (det er en blå langtids virkene kapsel pille) og så et eller andet andet kan ikke huske hvad og så nu en ny en :/ og der er kun gået ca 1-2 måneder siden jeg startede med den gamle og nu en helt ny en. jeg har alle de ting du har skrevet , bortset fra jeg er blevet meget følsom siden jeg startede på medicin og jeg græder så sjælnet pga jeg er blevet mobet i 7 år og lærte at ikke græde offenligt men jeg græd kun på skolens lokum eller derhjemme i min seng og der kunne jeg græde i min pude så ingen hørte mig.
det var kun sidste år at man opdagede at jeg havde ADHD og i år siger de en særlig form for Autisme, det gør mig bare så rasende og jeg kan slå virkeligt hårdt , jeg over vejer at gå til boxning næste år pga der kan man bruge sin vrede og komme af med den. jeg  ved at det svært at aceptere i staren men jeg har ikke gjort det endnu men jeg  kan godt leve med det ... det og så er der FEEDT i min specail klasse kun 5 timers skole gang :D og jeg laver næsten ingen ting det var sjovt og dejligt i starten men ikke mere der er kun 3 år tilbage af skole tid for mig og jeg er faktisk blevet dum og jeg var fandme klog da jeg startede . og sorry hvids jeg skriver liiidt for meget men jeg taler også for meget.. ALT for meget, men jeg er også begyndt at iike snakke pga så gør jeg ingen sure og min mor og jeg er også MEGET uvenner så jeg holder bare kæft.  
ADHD kan godt forandre og det ved jeg pga den har forandret mig og den søde pige jeg engang var nu er jeg en der gør som jeg vil og ikke adlyder nogen.
men husk på du er ikke alene i forhold til mig, jeg er alene hver dag n år jeg kommer hjem så er jeg alene indtil min søster kommer hjem kl 15 hverdag og min mor er kun hjemme kl 17. jeg føler mig så alene selvom jeg ikke er det husk på det. du kan føle dig alene men det er du ikke du har jo nogen der elsker dig.
mvh erika fra tegn selv. og held og lykke :)

627

 Kære søde ven!
du er ikke alene tro mig når jeg siger det jeg ved hvordan du har det har selv ADHD og har følt mig anderledes hele mit liv! Har ikke følt jeg passede ind min personlighed fylder extremt meget..
men se ADHD som en fordel det kan man godt tro mig! 
Jeg har dog et par veninder der også har diagnosen men det gør det ikke nemmere 
Jeg er sikker på din personlighed er helt unik som den er også med ADHD de mennesker jeg har stødt ind i igennem mit liv har det altid været dem med ADHD der har fanget min opmærksomhed mest de er så unikke i mine øjne ikke fordi jeg selv har diagnosen men fordi de er specille! 
Der er mange fordele ved ADHD det handler bare om at fine dem og unikke dig det ved jeg du kan bare giv dig tid! 
Og du bestemmer jo selv hvem du fortæller du har ADHD til alle behøver ikke vide det..
Det kan selvfølgelig være dig en hjælp de ved det for så ved de hvorfor du reagere som du gør på nogle ting
En stor krammer og en masse held og lykke her fra !!

620

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program