Abel og Kathrine i odense.

forumspørgsmål

Abel og Kathrine i odense.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 3 måneder siden

 

Hej.
 
Der er noget der hedder Abel og Kathrine i Odense, hvor man kan komme hen. Hvis man ikke har nogen steder at være. Kan alle komme der eller er det kun dem i odense? Og hvis man overnatter der, kan man så godt være anonym. Til man ikke behøves at sige hvor man kommer fra. Hvis man fx er stukket af fra et opholdsted? Jeg tør ikke ringe til dem at spørge. Og kan man godt komme ind fra gaden af eller ?
Hilsen Mille.

Kommentarer

Du skal henvises der til af fx kommunen eller døgnkontakten.

Jeg synes, at du skal prøve at logge på chatten herinde og snakke med en voksen om hvorfor du har lyst til at stikke af fra dit opholdssted.

Mange hilsner Gråspurv

340

Kære Mille.

Du kunne også prøve og ringe ind til dem. Der sker jo ikke noget ved at du spørge. De kan sikkert hjælpe dig på en eller anden måde ?. Jeg er ked af at høre på du har det dårligt på dit opholdsted. Jeg håber det bedste for dig.

Smil Fra Felicia.

456

Mille,

Abel og Karhrine i Odense er i samme ''familie'' som Cyberhus - nemmelig organisationen Ungdommens Vel.

Derfor ved jeg, at du skal kontakte Socialforvaltningen eller den Sociale Døgnvagt i Odense for få lov til at bo der. Det er ikke muligt bare at komme ind fra gaden. Det er kun børn og unge fra Odense som kan bo der.

Jeg vil anbefale dig, at tale med nogle af de voksne på opholdsstedet i stedet for at stikke af. Det er ikke nogen god løsning at stikke af fra problemerne. Håber du har nogle at snakke med om det som giver dig løs til at stkke af - ellers kig forbi Cyberhus Chatten om brug dem til at snakke om din situation.

Grib en hilsen herfra...

381

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program