:-(

forumspørgsmål

:-(

forumspørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

hej det hele begyndte med at jeg skulle se en opskrift på en telefon min egen telefon var løbet tør så jeg lånte min fars uden han viste det. så fik han en besked fra min mor jeg gik ind for at se hvad der stod... de havde skændes og de havde skrevet en hel masse grimme ting. Jeg blev dybt rystet men ville vide mere ville finde ud at om de skulle skilles og det fandt jeg hurtigt ud at det skulle de. jeg ikke fortalt det til nogen. de skiftes til at værre hjemme det har nu været igang i en måned. ved ikke hvad jeg skal gøre :-(

Kommentarer

Det er jeg godt nok ked at, det er virkelig træls at dine forældre ikke tager hensyn til dig (lyder det som) jeg synes du skal give udtryk for at du er utilfreds og fortælle dem at du er meget ked af det og du har brug for at snakke med dem og andre. snak med venner, fortæl dine lærere i skolen så det ved at du er ked af det og så vil de vise hensyn til dig.

157

Det lyder forfærdeligt. Du skal helt klart snakke med dem, og finde en løsning. Det går tydeligvis ud over dig, hvilket jo ikke er Okey. Det bør dine forældre kunne forstå.

203

Jeg synes du skal starte med at snakke med en anden voksen end dine forældre - det lyder som om de har rigtig mange problemer lige nu, og det er slet ikke fair, at det skal gå udover dig! Derfor synes jeg det er en god idé at have en anden voksen, som kan støtte dig i denne her tid. Måske en lærer på din skole, som du er glad for? Så kan du snakke med dine forældre bagefter og derefter vender samtalen med den voksne igen, så det hele ikke kommer til at fylde for meget i dit hoved, som det gør nu.

203

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program