hjælp.

forumspørgsmål

hjælp.

forumspørgsmål af
Christina
Oprettet 13 år 1 måned siden

 Der "mange" eller der nogen som nogengang skriver til mig på facebook, skype elelr msn om jeg nogensinde logger af..for jeg er hele tiden på.. - Min søster siger jeg ikke har noget liv fordi jeg heletiden sidder ved computeren, men jeg løber da engang om ugen og dyrer sport hver tirsdag. Og jeg laver mine lektier og er sammen med vennerne, men aligevel siger alle jeg hele tiden sidder ved computeren - hvad skal jeg gøre??.. :(

Kommentarer

Hvordan ved de det? Den eneste måde de kan vide det på, er hvis de selv er på heletiden!

Der kan dov også ske fejl med Skype, Facebook og MSN.. Men ellers kan du bare sætte din status til usynlig? Eller bare sige at du glemmer at lukke din pc, jeg kender op til flere som ikke gør det. Ellers kan du altid bare være ligeglad.. Det er da ligemeget hvad de synes om det? Så længe at du ved med digselv at du ikke er på heletiden..

Hilsen. Ham som kigger med 

201

Det skal du ikke være ked af at de siger det til dig for du skal bare lige vide at min computer eller iphone altid er tændt, så jeg er også på facebook hele døgnet rundt, men jeg kan også lave andre ting imens. så jeg er så dårlig til at svare på facebook, måske det er det samme for dig ? 

Men du skal bare sige til de andre du ikke gider at høre på det, fordi det gør dig ked af det hvis de ikke stopper så sig det til en lære og spørg om hjælp

KH Felicia,

222

Hvordan kan folk udover din søster, mor og far vide om du er på hele tiden hvis de ikke selv er på og kan se det? Det kan de kun hvis de selv er på. Så du kan jo reelt set sige det samme tilbage til dem. Men jeg synes du skal være ligeglad med hvad andre siger! :-)

215

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program