Nudist (drenge og piger)

forumspørgsmål

Nudist (drenge og piger)

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Hej med jer Jeg har i længere tid gået og grublet over det at blive nudist. Har hørt så godt om det. Derfor besluttede jeg mig her i sommers at blive det, man vel kan kalde "skabs-naturist". Jeg prøvede en dag at gå nøgen rundt i min bolig og lave almindelige ting, hvad man nu gør i sin hverdag, for at se om det var noget. Sommeren har jo været virkelig god i år, så det ku' faktisk være lidt irriterende at ha' for meget tøj på indendørs når vi nåede op på de 25 grader, så derfor smed jeg det hele fordi det var for varmt og for at 'prøve det an'. Det var faktisk rart på en eller anden måde, så har gjort det et par gange siden (har også nøgenbadet en enkelt gang da jeg bor næsten ved siden af en badestrand hvor der bl.a. kommer nudister - det kan anbefales!!). Jeg synes faktisk det er så rart at jeg faktisk er begyndt lidt at gå nøgen rundt indimellem for nyligt - for at det ikke skal være løgn, sidder jeg her splitternøgen mens jeg skriver dette indlæg :-) Jeg vil spørge jer, om i også har leget lidt med tanken, evt. prøvet det selv (alene, sammen med andre)?? Er det noget i kender noget til, eller er jeg helt forkert på den når jeg kan finde på dette? Både drenge og piger :)

Kommentarer

Vi, i min familie synes at det kunne være lidt fedt at være nudister. Min oldemor, mormor og mor har badet nøgne og den slags før. Så jeg tror primært ikke at det er nogen underlig tanke. Nogle finder det stødene, derfor skulle du måske "bare" overveje at være det derhjemme, og måske tage på camping for nudister? Det findes jo :)
jeg finder intet galt i denne tanke, det er jo primært frihed der ligger bag.

2751

Hej med dig

Tak for dit svar. Det virker som om at du kender lidt til nudisme fra din familie :-)
Har du nogensinde gået og overvejet at blive nudist selv, eller er det kun din familie der har valgt at blive det?
Har du leget med tanken om at være nøgen for dig selv så, evt. gjort det samme som mig?

2757

Hejsa:-) Syntes det er rigtig sejt at du har taget initiativet og bare sprunget ud i det, bare afprøvet det, super sejt! Det ligger jo meget naturligt at være nøgen, du blev født nøgen, men nøgenhed i vores samfund er næsten blevet "forkert " i folks øjne, hvilket er ærgerligt! Syntes selv det er dejlig frit, om sommeren kan jeg sagtens finde på det samme som du har gjort, sover også nøgen når jeg har lyst og mulighed. Men er stadig lidt blufærdig, ikke at jeg er ked af min krop eller noget, men bare lidt for blufærdig til at jeg kunne finde på at gå nøgen rundt i stuen:) Men det er jo friskt:)

-Mange knuzz

2757

Hej med dig

Fedt at høre og tak skal du have :-)
Har du en historie at fortælle, hvor du prøvede at være nøgen med dig selv, i lighed med det jeg har gjort?
Det er dejligt at høre, at der er andre der også har leget med tanken og evt gjort det samme. Så føler man sig ikke så "åndsvag" :-)

2674

Jeg har aldrig tænkt tanken om at være naturist men måske er jeg det alligevel. I min familie er nøgenhed bare ikke pinligt.
Jeg har sover nøgen siden jeg var 8-9 år.
Når jeg har været i bad, kan jeg da sagtens gå rundt i et par timer inden jeg får taget tøj på eller skal i seng, og sådan gør alle i familien nogle gange.
Hvis jeg tager sol i haven er det da også altid nøgen. Ikke for at være naturist, men for ikke at få hvide striber.
Badet nøgen har jeg også gjort flere gange med venner, når vi pludselig får lyst til at bade og ikke lige har badetøj med.

2750

Hej med dig Mette

Jeg tror faktisk at man kan kalde dig en vaskeægte naturist :-)
Jeg vil ønske at jeg havde en mere frisindet familie, hvor nøgenheden ikke var pinligt eller noget, og hvor man sagtens kunne vise sig frem i bar figur uden problemer - det er jo sådan vi ser ud, hvorfor gemme det væk??
Nøgenbadning er bare det bedste! Når først man har prøvet det (selvom jeg kun har en enkelt gang), så vil man faktisk slet ikke bade i badetøj længere :-) problemet er så bare at finde en strand, hvor det praktiseres mest, men det er jo svært i Danmark.
Dejligt at høre, at du også kan finde på at gå nøgen rundt i huset efter bad :-)

2899

Hej med jer

Er der nogen der i år har gjort det, jeg gjorde sidste år -altså afprøvet nøgenheden, eller måske taget springet og blevet nudist selv?
Jeg har selvfølgelig selv afprøvet naturisme mere end sidste år, jeg kan kun anbefale nøgenbadning, det er SÅ meget bedre end at bade med badetøj helt seriøst, det kan ikke beskrives, i sku prøve det.

2678

Jeg er lidt ked af at overskriften kan virke som om at den har nogle forkerte undertoner (det opdager jeg først nu - beklager)
Det kan være derfor så få mennesker har valgt at besvare indlægget i det hele taget.
Kan man ikke få overskriften lavet om? Der er intet 'suspekt' ment med indlægget. Det er rent og skær nysgerrighed på andres holdninger til emnet og så lidt om min historie.

2759

Hej Anonym

Vi kan desværre ikke ændre overskriften da indlægget oprindeligt er oprettet uden en tilknyttet mailadresse. Derfor kan vi ikke sikre os at forfatteren til det oprindelige indlæg og denne kommentar er den samme. 

Vh. Niels-Christian

2749

Er det ikke akavet hvis mand får stivert på stranden

2673

Da erektion normalt ikke styres med viljen, burde det være ligegyldigt, ligesom f.eks at rødme. -  Men da naturistforeninger er bange for at man skal tro det er en erotik-forening kriminaliserer de det. -  (men det gælder ikke på stranden - (på Danske strande er nøgenbadning tilladt) her behøver du ikke at bekymre dig (undtagen naturistforeningernes strande) (dog er erotik på stranden mulig at kriminalisere)

1609

Hos os er nøgenhed en naturlig ting. når vejret er til det, så solbade vi nøgen i haven og på stranden. har aldrig været genert eller flov over det.

162

Nej du er ikke gal på den eller underlig.
Når det er varmt I lejligheden går jeg tit nøgen rundt uanset hvad jeg laver. Og kommer jeg på stranden går der kun et øjeblik så er jeg nøgen. Så jeg kan kun sige nyd det

13

Har du gjort det længe med at være nøgen hjemme og på stranden.

16

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program