Når kæresten overrasker

forumspørgsmål

Når kæresten overrasker

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 8 år 6 måneder siden

Hej folkens!

Først vil jeg sige 1000 tak til Cyberhus for denne fantastiske hjemmeside. Den har hjulpet mig meget!

Min kæreste spurgte en dag, som alle andre dage om jeg ikke have lyst til og være sammen med ham. Hvilken pige er man, hvis man siger nej til det? - Han ville gerne være hos ham, så et par timer efter vi havde skrevet tog jeg hjem til ham.

Da jeg stod uden for døren åbnede han døren og sagte til mig, at jeg lige skulle vente 2 min. så kom han og åbnede for mig. Da jeg kom ind fortalte han, at hans forældre ikke var hjemme den weekend, så han meget gerne ville have, at jeg blev og overnattede.

Vi startede med og se en film, det var en ting vi tit gjorde. Mens han var helt opslugt i filmen sad jeg i min egen verden og tænkte på, at det kunne være hyggeligt, hvis vi tog en weekend kun os to og lidt romantik. Jeg forestillede mig det hele ned til mindste detalje.

Han prikkede til mig og sagde, at han havde købt en gave til mig. Som den pige jeg er, blev jeg fjalet og vidste ikke hvad jeg skulle sige ud over "Ej, det skulle du ikke have gjort. Jeg kan ikke så godt lide, at du bruger dine penge på mig" - En lille hvid løgn. En rigtig pige, elsker når kæresten køber en gave en gang i mellem!

Han gik på værelset og kom ud igen, med en kæmpe pakke. Jeg åbnede den og sad med store øjne og var tabt for luft. Øverst i æsken lagde der øreringe, ringe, en halskæde og et lille sødt armbånd. Under det var der dækket med rødt papir. Da jeg tog det væk lagde der de fedeste stiletter. Under det næste lag papir lagde der en utrolig smuk kjole.

Han kikkede på mig og sagde, at det skulle jeg have på senere samme dag. Det undrede mig hvorfor jeg skulle det, det var jo bare os to, så hvorfor skulle jeg egentligt det.

Jeg tog et bad og gik ned til ham igen. Der sad han i sofaen i et pænt jakkesæt. Han kikkede på mig og bad mig om og tage det nye tøj og det på og gøre mig fin. - Det gjorde jeg.

Da jeg var færdig var klokken omkring 18.15. - Udenfor holdte der en bil. Han tog mig i hånden og førte mig ud i bilen. Der sad jeg og tænkte >Hvad fanden forgår der lige her?<

Jeg fik bind for øjene. Da jeg fik det af holdte vi uden for en fin resturent, han gik ud og åbnede døren for mig og det hele. (Han var en rigtig gentelmand!). Da vi havde spist, skulle vi i biffen og se en romantisk film.

Efter filmen tog han mig med til stranden for og se solnedgangen. Ud i det blå kom hans mormor med en lille kvurv. I den var der et tæppe, to glas, champanje, jordbær og en lille gave igen.

Der stod vi og så solen gå ned. - Forestil dig og stå på stranden med din kæreste, du har hans jakke på for han vil ikke have, at du fryser og som prikken over i'et, løfter han dig op i hans arme og kysser dig.

Der sad vi på tæppet med champanje og hyggede os. Han tager pludselig den lille pakke op og siger, at den symbolisere vores kærlighed. Det skulle være den ting, som jeg altid havde på mig og ville minde mig om ham. - I den lille æske lagde der den sødeste ring, med de smukkeste små dirmanter.

Det var den bedste dag i mit liv! Ingen problemer og tænke på, kun mig og ham på en uforglemmelig aften! - Det kan ikke blive bedre!

Kommentarer

 Hold da op en god kæreste du har! :-) Husk at elske ham tilbage.

273

 Man er da lidt misundelig når man hører sådan en utrolig sød historie! :)

Hvor er du bare heldig, tillykke med din dejlige kæreste! :)
Håber I forbliver sammen :)

294

 Bollede i bagefter? Ellers ville det godt nok være rimeligt nederen for ham.

269

Ååååh. Det lyder som et helt eventyr!

269

 Hvor hyyyggeligt :) Man bliver næsten lidt småjaloux.. Dejligt, at have sådan en sød kæreste. Men husk, at det ikke er ting/gaver, der tæller, men to mennesker,  der elsker hinanden ;)

 

E.

247

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program