Hurtigt hjælp part 2 :D

forumspørgsmål

Hurtigt hjælp part 2 :D

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 2 uger siden

Hey jeg skal være sammen med en dreng på fredag og jeg er den generte type jeg ved ikke rigtig hvad vi skal snakke om ( jeg ved kun vi skal være uden for) :)

Kommentarer

Hejsa. der er da masser af ting at snakke om! det kommer lidt an på om du tænker på ham sådan på en kæreste agtig måde, eller om det bare er en ven. hvis det bare er en ven kan du snakke med ham som du snakker med dine veninder. du kan spørge om i skal spille et eller andet slags spil, eller snakke om film, tøj, dem fra klassen, - ja der er da mange ting! ligesom dine veninder.

hvis du derimod tænker på ham på kæreste måden, skal du måske holde dig fra at tale om hvor lækker du syntes jonas fra 7,b er.. altså, du skal ihvertfald 'vise' at du er singel, med stort S! du kunne jo evt. 'tilfældigt' røre ham på armen, eller hånden, eller ryggen, så han måske kan tyde at du er ret vild med ham. du kan faktisk meget hurtigt tyde om han også er vild med dig ved f.eks. at holde øje med: hans øjne. - enten flakker de rundt hele tiden, eller så 'stirre' han næsten på dig! det kan også godt være at han bliver genert når i er tæt på hinanden. håber ihvertfald du kunne bruge mine råd.

Hilsen B)

541

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program