Uddannelse

forumspørgsmål

Uddannelse

forumspørgsmål af
Alexander
15 år
Oprettet 8 år 9 måneder siden

Hej Cyberhus. Jeg skriver til jer, fordi jeg virkelig synes i mangler en kategori under debat der hedder nogen lign, 'Uddannelse'. Jeg ved at der er rigtig mange der har svært ved at finde rundt i uddannelsesystemet, og hvis UU-vejlederen på ens skole ikke kan passe sit job, er man bare virkelig på bar bund. Man kan selvfølgelig bare bruge e-vejledning, men synes nu også at cyberhus kunne have det. Jeg personligt, kunne f.eks. godt tænke mig at vide noget om praktik, uddannelseskrav osv. Kunne også godt tænke mig at vide, noget om, hvor hårdt de forskellige ungdomsuddannelser er, hvad man skal være forberedt på, nogle tips og trick osv. Jeg kunne sagtens skrive en hel liste med ting, som kunne komme inde under 'Uddannelse' og komme med masser af argumenter for, hvorfor man skal have sådan en kategori/tråd, men jeg bliver nødt til at smutte i seng. Mvh Alexander.

Kommentarer

Hej Alexander

At have en debat om uddannelse kunne give rigtig god mening, og det er helt sikkert noget vi vil overveje. Vi har tidligere haft en brevkasse omkring uddannelse hvor der sad nogle vejledere, men den blev desværre brugt meget sjældent og derfor valgt vi sidste år at lukke den igen. 

Men vi kunne jo her i tråden invitere andre brugere af Cyberhus til at komme med deres mening. Ville I bruge en debat om uddannelse?

Bedste hilsner Niels-Christian

1015

Kære Cyberhus,
det kunne vel sådan set godt være smart med et andet forum, og jeg ville helt klart skrive ind engang i mellem, men jeg tror dog at den ville have meget få kommentarer og mange indlæg, fordi folk nok ville have en tendens til at have flere spørgsmål, angående undervisning og skole/gymnasium end de ville have egentlige svar. Jeg vil alligevel stemme for et nyt forum, siden jeg også selv har spørgsmål angående.
Undskyld for den indviklede, lange kommentar.

Glædelig jul!
En Dreng

1148

Jeg tænker personligt at det er noget som jeg ville være interesseret i.
På den ene side kan dog forestille mig at det er en kategori som måske ikke ville blive brugt så meget, men man kan så også sige at valget af uddannelse er blevet en utrolig vigtig ting for vores generation af unge.

Jeg ved da at jeg har en del emner som jeg gerne ville kunne diskutere med andre på min egen alder, især når det handler om hvad bogstaveligt talt er vores valg af fremtid.

1120

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program