Informationssider

forumspørgsmål

Informationssider

forumspørgsmål af
Anonym
22 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

Kunne i ikke lave en side kun med informationssider f. Eks en med sex hvor i skriver hvor stor en pik normalt er, hvornår det er normalt at have sex første gang osv Kan se at mange drenge bliver ved med at spørge om pikstørrelse... Måske kunne i også skrive en side om psykisk sygdom. Der er jo meget tabu omkring det. Man kunne nævne nogle forskellige diagnoser og hvem man kan henvende sig til i tilfælde af man tror man fejler noget?

Kommentarer

Hej Anonym

Det giver rigtig god mening med nogle artikler der samler nogle af de informationer som rigtig mange søger på og spørger om. 

Vi har en række artikler hvor man kan finde nogle informationer, men vi kunne sagtens bruge mange mange flere. 

Det er noget vi arbejder på, og flere artikler vil komme hen af vejen. 

Du kommer allerede her med et par gode forslag..hvis der er andre der har foreslag til artikler I gerne ville læse på Cyberhus, så smid en kommentar her i tråden. 

Mange hilsner 

608

Jeg syntes godt de kunne være noget info omkring psygisksyge, og hvad man skal gøre som barn hvis man har en nær person som har en psygisksygdom, eller man måske selv har det.
Jeg syntes der kunne være mere omkring sex og samliv. og måske noget omkring kærestesorg og hvordan det er at være kærester som ung.

Me nallerede syntes jeg i har hjulpet SÅ meget så det takker jeg bare for!

537

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program