Stinker?

forumspørgsmål

Stinker?

forumspørgsmål af
Klara
16 år
Oprettet 7 måneder 2 dage siden

Hej jeg er bange for at min tidsekone lugter. lidt grænseoverskridende at skrive. Men mange vil gerne slikke min tidsekone Men jeg tør ikke. jeg vil gerne men ved ikke om jeg lugter Lidt dernede

jeg tør ikke snakke med mine forældre så Hvsd kan jeg gøre

ps jeg er ordblind

Kommentarer

Hvis du har en meget tæt veninde kan du evt. bede hende hjælpe med at tjekke. Jeg gjorde det selv fordi jeg var bange for om smagen var okay. Var bange for jeg smagte surt for stod overfor at skulle være intim med en dreng. Jeg bad så min veninde lige kort tjekke og da hun så sagde jeg smagte frisk og godt blev jeg rolig. Måske du kan gøre det samme.

20

Tør jeg ikke!

17

Det er da også sygt grænseoverskridende at spørge nogen om. Er det kun lugten, eller har du også udflåd der ser anderledes ud. Måske skulle du ringe til din læge. 

17

Udflåden er helt normal

17

Tror mange piger er usikre før den første gang de skal modtage oral. Er ens skede pæn nok, lugter man godt nok, smager man godt nok osv.? Men du skriver at mange gerne vil slikke din skede så det virker som om du er attraktiv. Jeg synes du skal tage chancen for det er virkelig værd at prøve. Jeg var selv nervøs første gang men havde hørt så meget godt om slikning at jeg bare VILLE prøve det og drengen sagde da heller ikke ikke noget om at jeg smagte dårligt eller noget. Jeg fik min første orgasme med en partner ved at blive slikket så jeg kan virkelig anbefale det. Så jeg synes du skal kaste dig ud i det. Husk self at vaske begge dine åbninger grundigt inden.

17

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program