Slå op med kæresten

forumspørgsmål

Slå op med kæresten

forumspørgsmål af
Catrine
22 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Jeg har en del bekymringer ift. at slå op med med min kæreste, da jeg snart ikke kan se anden udvej.
Vi har været gået fra hinanden før, grundet hans utroskab og misbrug.

Jeg vil gerne undgå at såre ham så vidt muligt, men hvordan?
Hvordan kan det økonomisk løbe rundt?
Kan jeg blive boende?
Kan jeg smide ham ud?
Hvordan smider jeg ham ud?
Hvordan lader jeg være med at tage ham tilbage? Og undgår at "lytte" til hans gule og grønne skove som han helt sikkert vil love mig?
Hvordan står jeg ved min beslutning?
Kan jeg stå på egne ben?
Hvordan kommer jeg igennem min ensomhed?
Hvordan undgår jeg at han banker på min rude om natten? eller kommer i tide og utide efter jeg har endt forholdet (Vi har været gået fra hinanden en gang før, hvor dette er sket)

Kommentarer

Hej Catrine.

Jeg kan nok ikke relaterere 100% til din situation, men nogle at tingene tænker jeg, at jeg kan forsøge at hjælpe med. For cirka 2 måneder siden, slog jeg op med min kæreste, som jeg har været sammen med i 3,5. For at gøre det hele kort, så passede vi ikke sammen mere, og ingen af os havde et godt.

Men jeg tænker det vigtigste er at være ærlig og bare sige det som det er, ikke noget med at pakke det ind, men kun ærlighed. Hvis du så jeres forhold med andre øjne, f.eks. hvis du så et forhold lign. dit, men det var din veninde som var i det, hvad ville dit råd til hende så være? Når man er i et forhold, skal begge parter have det godt, men skal kunne respektere hinanden. Det er vigtigt du også selv ved, hvad du vil finde dig i, og det er mere end Ok at have en grænse! Hvis én person i forholdet ikke trives, så vil det nok smitte af på den anden, og så er der ingen som er glade.
Vedr. økonomisk, så kan du over din netbank lave et budget, hvor du kan tage dine udgifter og indtægter ind, så får du er hurtigt overblik over, om det kan løbe rundt. Dermed finder du også ud af, om du har råd til at blive boende.
Alt efter hvem som på lejekontrakten, skal i jo snakke om dette. Hvis I begge står der på, så vil jeg anbefale i får snakket om det, og finder ud i fællesskab hvad i gør. Og ja, self. kan du blive boende og smide ham ud, hvis det er det, som du føler er det rigtigt. Self skal det også være på den rigtige måde, og ikke noget fra dag til dag, men giv ham et tidsrum, hvor han inden x dato skal være ude.
Tænker det er vigtigt at du selv er klar, og kan indse at forholdet ikke fungere. Ellers så ender du nok med at gå tilbage til det.
Det er nu 2 måneder siden jeg slog op med min kæreste, og jeg har det stadig svært med det, og tænker meget over det. Men jeg ved at det er bedst sådan her. Selvom mit overskud ikke er på det højeste, så kommer det. Det vigtigste er bare at acceptere at tingene er som de er, og give det tid.
Hvis han skulle komme i tide og utide, så tænker jeg et polititilhold kunne være en mulighed, hvis han ikke forstår, du ikke bryder dig om det.

26

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program