slå op ?

forumspørgsmål

slå op ?

forumspørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Hej. Håber virkelig virkelig at der er nogel derud der kan hjælpe mig. 

-Jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i snart 2 1/2 år, men det er på det seneste ( sidste 1-2 måneder) gået op for mig, at jeg ikke elsker ham mere, og at jeg kun ser ham som en ven. Jeg er derfor begyndt at tænke mere og mere på at slå op med ham. Dog sidder jeg lidt i den kattepine at jeg altså snart skal ud og rejse med ham alene i 6 uger!! Der er ca. en månede til at vi skal rejse. - og jeg kan derfor ikke helt finde ud af om jeg skal slå op før vi rejser, eller om jeg skal give ham en chance mere og så vente? ? vi har allerede betalt flybiletterne og det er jo mange penge at smide ud af vinduet, og jeg vil virkelig virkelig gerne ud og rejse snart.... what to do? 

jeg ved at det kommer til at knuse ham helt enormt meget at slå op, og jeg vil virkelig ikke gøre ham ked af det, for jeg elsker ham jo stadig... bare som ven. 

Det skal lige siges at vi var venner i va. 1 1/2 år før vi bev kærester, og at mine venner også er hans ( og de fleste af dem er drenge, så er bange for at de intet vil have at gøre med mig bagefter) - så sidder lidt i en kattepine, for jeg kan simpelthen ikke se ham i min fremtid hverken som mand eller far, men vil heller ikke miste alt, hvilket jeg kommer til... 

pleace pelp meeeeee!!!! :( 

Kommentarer

Hej

Det lyder som en rigtig irriterende situation du står i :(

Jeg synes at du skal prøve at give det en chance mere og se du evt. kunne få følelser for ham igen... For din egen skyld, ikke slå op med ham inden i skal på turen, for så bliver det sikkert mega akavet, men jeg tror bare også at det ender skidt hvis du slår op med ham efter, for så ville han nok føle at de 6 uger i tilbragte var spild af tid og han vil nok blve endnu mere knust.

Det er lidt op til dig selv, hvad du vil gøre, men mit råd er at prøve at se hvad der sker på turen og hvordan det hele ser ud efter. Og i så fald intet er ændret, kunne du også prøve at tale med ham om jeres forhold.

Håber det hjalp :)

138

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program