rød i kinderne...

forumspørgsmål

rød i kinderne...

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hej Cyberhus (: Jeg er ret ked af, at jeg altid er så rød i kinderne. Det er mest når jeg har det enden varmt eller koldt, men det ser frygteligt grimt ud, og det er der næsten hele tiden. Jeg vil gerne bruge pudder, men alligevel så synes jeg måske ikke lige, at det er den bedst løsning? Hilsen mig (:

 

Kommentarer

Hej med dig,

Det er en naturlig ting at blive rød i kinderne enten når man har det varmt eller koldt. Det er de fleste, der bliver det!

Det lyder dog som om, at det er noget, der går dig rigtig meget på, hvilket er rigtig træls for dig. Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men i teenageårene sker der en masse ting i ens krop, som sagtens kan påvirke, at man oftere både har det varmt og koldt, hvilket kan medføre de røde pletter på kinderne. Men tro mig når jeg siger, at det helt sikkert bliver bedre med årene!

Et tip, hvis du er så ked af det, som du lyder til at være, er at bruge lidt pudder, som du også selv foreslår, men jeg kan bare ikke garantere, at det kan dække pletterne helt.

Mit bedste tip må dog nok i stedet være, at du derimod i stedet for at være ked af dine røde pletter skal tænke på alt det kindrødt du sparer :-)

Mange hilsner fra Mia

429

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program