Lipgloss og meget mere

forumspørgsmål

Lipgloss og meget mere

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 1 måned siden

-hej. har i nogen helt konkrete bud på en lipgloss der holder heeele dagen, og som findes i lyse farver? jeg vil jo gerne ha' lidt lysere læber, men kan ikke finde en god lipgloss der farver og holder hele dagen. og så har jeg virkelig fedtet hud! jeg har lidt bumser som jeg gerne vil dække med foundation og dækstift, og det ser også rigtig pænt ud om morgenen, men når jeg kommer hjem er make-upen "gledet" af fordi min hud er så fedtet! først tænkte jeg at det måske lige præcis var fordi jeg brugte ansigtsmakeup, så jeg stoppede i 3 uger, men min hud var stadig mega fedtet! jeg drikekr meget vand hver dag, så jeg kan slet ikke finde ud af hvad jeg skal gøre s; kender i nogen gode råd? måske en god ansigtsmaske eller noget?:) gerne med ting fra køkkenet, de virker nemlig tit bedre end dem man køber færdige!:) knus!

 

Kommentarer

Du skal rense dit ansigt hver morgen og aften, med en mild ansigsrens. For eksempel med Dermas rensegel, den er uden parabener og dufter ikke af noget. (HUSK du skal bruge creme og skintonic bagefter, du har renset din hud!) Når det kommer til makeup, tager du concealer/dækstift og foundation på. Bagefter kan du bruge en mineral pudder. Den stopper ikke porene til som almindelig pudder. Du skal ikke bruge for meget pudder, for det kommer til at se kunstigt ud. Du skal bruge pudderen, dér hvor du skinner. 

Inden du putter foundation på, kan du bruge en gennemsigtig flaske fra Gosh, der holder på makeuppen hele dagen. Eller du skal tage foundation på LIGE efter du har puttet dagcreme i hovedet :)

Håber du kunne bruge mine råd ;)

389

Jeg slås selv med en fedtet hud og jeg har virkelig haft god gavn af ''basiron'' Jeg bruger cremen med 10%, og dét virker! Min hud er slet, slet ikke så fedtet mere.

I perioder, hvor huden også er uren bruger jeg også gel 5% basiron, begge dele er altså rigtig gode og kan købes på apoteket.

430

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program