PIERCING - ALDER

forumspørgsmål

PIERCING - ALDER

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Hej derude i det kolde Danmark ! :O)

Jeg er en pige på 15 år. Jeg vil gerne høre jeres mening omkring piercinger og alder.

Jeg kunne godt tænke mig en piercing øverst i øret (Pinna) men mine forældre synes jeg er for ung. Hvor gammel synes I man skal være for at få en deroppe? Jeg har allerede to i hvert øre (Lobe) som jeg fik lavet 1 måned før min 14 års fødselsdag, og jeg er rigtig glade for dem og har aldrig haft problemer med dem.

Og hvad med andre piercinger? Ansigt, navle og intime (ikke mindst øret) Hvor gamle synes i man skal være til de forskellige slags piercinger.

Personligt synes jeg ikke ansigts-piercinger er ret kønne - men jeg synes en navlepiercing kan være utrolig flot, hvis man har en lækker mave. Men jeg har ikke lyst til at få en i navlen, eftersom jeg har læst, set og hørt at man kan få enorme ar, efter piercingen, hvis man bliver gravid. Det vil jeg helst gerne undgå.

Håber i svarer på mine spørgsmål

Knus
Ano

Kommentarer

Hej :-)

Det er forskellige fra sted til sted hvor gammel de vil have du skal være for at få en piercing. Mange steder hvor de laver piercinger vil de gerne have at man skal være fyldt 15 år uden at de skal have en forældreunderskrift. Men hvis man skal have en intime piercing så skal man være fyldt 18 år, før de gider at lave en på dig.

Jeg har selv en i navlen, og du skal jo kun tage den ud hvis du bliver gravid, ellers behøver du ikke tage den ud. jeg har haft en i to år. jeg har været rigtig glad for den. Ellers har jeg 7 huller i ørene i den ene side og 4 i den anden side, og så har jeg en tragus og jeg er glade for mine og jeg er 17 år, fik dem da jeg var 16 år ..

Men jeg synes heller ikke det er så kønt at have dem i ansigtet. Men jeg vil selv gerne have en i tungen, men jeg tror aldrig det bliver til noget fordi man skader tænderne så meget.

SMil Felicia.

768

Hej Felicia !

Tak for dit hurtige svar!

Jeg ved godt det med reglerne, omkring at få lavet piercinger. Men mine forældre vil simpelthen ikke give mig lov. Øv øv. :'/

Og det med navlen - selvom du kan tage den ud, før du begynder at blive tyk, så bliver arret alligevel stort og ikke så pænt. Bare en lille advarsel. :-)

Hvor gammel synes du man skal være før man får en øverst i øret?
Vil du mene man er for ''lille'', hvis man er 15 ½ og gerne vil have en deroppe?
Mine forældre synes man signalerer forkerte signaler, hvis man har en.
Min mor, synes man er en dårlig forældre, hvis man giver sine børn lov til sådan noget, og det ikke har andet end ''teenage-oprør'' at gøre, hvis man får piercing.
Og jeg er LANGT fra enig.

Er der forresten dit rigtige navn? Jeg synes det er et super flot navn ! :-)

Knus Ano. :o)

778

 Heej(:

Jeg er også en 15 årig pige, som måske kan hjælpe dig(:

Altså jeg fik allerede en piercing dengang jeg gik i 6.kl... Og nu da du vil have den i øret kan du jo altid bare dæk den til med håret... Men dine forældre skal selvfølgelig også give dig lov... 

Synes at hvis du er 15 år så burde du selv bestemme hvis du vil have en  piercing i øret, for det er jo ikke det værste sted du kan få en piercing... Og som sagt du kan altid bare dæk den med håret(:

Altså nu da jeg selv har piercing, synes jeg ikke selv personligt at det udsender de forkerte signaler, man får da nogle kommentar om "Ej, gav din mor dig virkelig lov til det.?", men ved de mennesker jeg kender har ikke droppet mig bare fordi jeg har piercingerne, så synes du burde tage en snak med dine forældre om det(:

Det er ihvertfald det jeg kan sige(:

Hilsen Melinda(:

831

Tjaaa... Det er vel meget forskelligt. Jeg ville gerne have én i læben, en der sidder lidt over overlæben så det ligner en skønhedsplet af en art. Og et par andre. ved min mund. Men min mor sir jeg ik må få en eneste af dem før jeg fylder atten. Eén fra min parallelklasse fik en da hun fyldte elleve. En anden piqe fra min klasse skal have en snart, og hun er 12. Min bedstevenindes mor sir min hun skal væe 14 før hun må få den slags...

Jeg selv synes man skal være 13.. Det er jo lidt som huller i ørene, bare et andet sted..:-)

håber de forskellige meninger kunne bruges. Hilsner angel. Og godt nytår!

807

 hej :) 

jeg har 6 huler nu :)  jeg er blivet skudt i ørene 10 gange 

jeg hvade engang en i øverst i øret og den fik jeg da jeg var 13år :)

synes godt du kan få den nu :) 

jeg skal ha en tragus :D de er for nice !

790

 halløj! jeg fik lavet 2 huller i ørene da jeg var 9, og så to mere da jeg var ca 12. så da jeg var 13 fik jeg lavet sådan en pinna ting. ca 3 måneder efter min 14 års fødselsdag fik jeg lavet to til. så nu har jeg syv i alt. og jeg har næsten lige fået lavet en navlepiercing. men ved ikke rigtig hvor gammel jeg synes man skal være for at få lavet piercinger. det er vel op til en selv og ens forældre. 

778

 Jeg fik lavet næse og dem øverst i øret som 12 årig :)

887

Undskyld jeg spørger men synes dine forældre virkelig at du er for ung? Jeg har 8 huller i ørene (3 i højre 5 i venstre) og jeg er 11 år min mor har givet mig lov til dem allesammen og har været med inde imens jeg har fået dem lavet jeg fik 2 oppe i den øverste del af øret da jeg var 10 år det er derfor det overasker mig lidt at du ikke må få 1 der oppe!

Knuz
 

841

Navlepiercing

877

Er der nogen der har nogle gode råd til at overtale sine forældre til at man kan få en navlepiercing?

830

Bare sig at de er dit øre og ikke din mors og sig du har sikkert og haft sådan noget i min aldre mor. Og så bare snak med hende

840

Hej jeg ville gerne spørger hvor gammel man skal være for at få en næsepiercing? jeg er 13 år gammel og har 3 huller i mit højre øre ro nederst og en i toppen, og i det andet øre har jeg et hul i øret nederst. Så jeg ville bare gerne vide hvor gammel man skal være for at få en næsepiercing? Og om i kender et godt sted at få lavet en i Århus .

Knus Signe på 13 år

838

Hvor gammel skal man være for at få en næsepiercing? Pleas svar mig

P.s. Kender i nogle gode steder at få lavet en?

Knus Signe på 13 år

809

Der er ikke nogen aldersgrænse, så længe at dine forældre er med. Men nogle steder vil gerne have at man er fyldt femten år. City Piercing har ikke en aldersgrænse ;-)

1018

Jeg vil virkelig gerne have en navlepiercing - de er så smukke og helt unikke.. Men jeg er kun 12 år (Fylder 13 d. 29 Januar) Er der nogen der ved hvor gammel man skal være? Eller om der overhovedet er en alders grænse?

787

De fleste steder vil gerne have at man er femten. Men det er lovligt så længe at dine forældre er med.
Jeg blev 14 for omkring en måned siden, og jeg skal ha' lavet en navlepiercing i næste uge. Hvis du har kigget lidt på nogle steder du godt kunne tænke dig at din navlepiercing skal laves, så tag kontakt til dem og spørg .

1007

Hej;))

Jeg er 13 og jeg har fem piercinger...
Jeg har to for neden i begge øre, og en for oven i det ene øre;)
Og jeg er vildt glade for dem<3
Jeg vil gerne have en navlepiercing men min mor har sagt at jeg først må få en når jeg forstår hvad det kan udsende.

1077

Hej:)
Jeg er 14 år og ville gerne have en navlepiercing. Jeg har 5 huller 4 i venstre og 1 i højre. Er der nogen af jer der ved hvor man kan få lavet en navlepiercing i København når man er 14??

997

Hej Jeg er en pige på 14 år, jeg har standard lope i begge øre og en upper lobe i det ene, og jeg vil rigtig gerne have 2 upper lope, der hvor der kun er et hul, og så en helix i det øre hvor der er to i forvejen. Men jeg ved ikke om man er for ung til at have en ring eller stikker i det øverste af øret, jeg må gerne for mine forældre men jeg er bange for at jeg kommer til at se provokerende ud. Hvad synes i?

855

Hej :))
Min mor siger jeg må få en Piercing i tragus, men jeg ved ikke om jeg må. jeg er nemlig 13 år, men ved i hvor gammel man skal være??

729

Hvor gammel skal man være for at få en navle piercing PS er selv næsten lige blevet 13 år. Vil vildt gerne prøve at få lavet en navle piercing for det set godt ud. Og der sker vel ikke noget i at prøve vel. Og man lever jo kun engang aha. Men det jo måske mere op til en om man vil har fået lov af min mor. Men hvor gammel tror i lige pt. Man sådan ca. Ihvertfald skal være for at, få en?

689

13

 

32

Hej jeg er en pige på 13 jeg bliver 14 d.10/11/20, jeg har to originale lope i hvert øre og to helix i venstre øre, jeg vil vildt gerne have en industrial piercing i mig højre øre, hved i hvor gammel man cirka skal være for at må få det?

16

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program