Penis størrelse?

forumspørgsmål

Penis størrelse?

gruppechatten
forumspørgsmål af
Jens
15 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

Er 15 og jeg ved ikke om min penis er for lille eller for stor fordi der er så mange med forskellige behov den er 17 cm lang og 15 cm omkreds for meget eller for lidt?

Kommentarer

Den størrelse er det i slap eller stiv tilstand ?

19

Stiv

15

Hvor står er den så i almindelig størrelse når den ikke er stiv ? Men jeg tænker ikke det er så slem men selvfølgelig nok over gennemsnitlig

14

Nu har jeg desværre ingen erfaring med pik endnu. Men når jeg kigger på en linial vil jeg nok sige at din pikstørrelse lyder til den store side når du kun er 15. Jeg er i alt fald i tvivl om min fisse ville kunne rumme den. Men jeg håber da det godt for dig når du får en kæreste.

20

Betyder det den er for stor?

17

Vil også sige det lyder stort. Mig og en veninde kom engang ved et uheld til at kigge ind i drengenes omklædningsrum fordi døren stod på klem og nogen drenge stod under bruseren. Hold op for nogen små regnorme! Ved godt at de bliver større når de får boner men jeg kan slet ikke forstille mig at de ku blive 17 cm og 15 i omkreds! Okay vi er kun 14, men alligevel. Så jeg vil også kalde den stor.

19

Min lillebror som er 14 år har en penis som er 16 cm når den er slap og jeg selv er 16 år og min er 9 cm når den er slap

15

Hvorfor ved du det om din lillebror?

17

Min lillebror har målt den og jeg har også set min lillebror penis.
Hilsen Felix

17

Nu har du jo ikke skrevet hvor stor din er i stiv tilstand. Jeg er 15 og min er 9 cm stiv. Kom tidligt i puberteten og den har ikke vokset i flere år, så regner heller ikke med mere. Så ummildbart lyder din også Okay.

Det var overhodet ikke for at disse Jenses pik at jeg skrev det. For som han selv skriver så har piger jo forskellige behov. Jeg siger bare jeg synes den lyder stor og nok også for stor til mit hul, ialtfald som det ser ud lige i øjeblikket. Jeg kan kun lige få en pegefinger op. Men igen, det var slet ikke for at kritisere Jens.

14

Hej Dicte
Jeg synes det var så fint det først du skrev. Nu skriver Du at dit hul ikke er så stor til sådan en pik men kun til en pegefinger nu, men tror du ikke det kan lykkes på et tidspunkt eller du skal være rigtig fugtig får at det kan lykkes ?

138

Jo, det håber jeg. Jeg er ikke fyldt 15 endnu og jeg håber der bliver mere plads når jeg bliver mere udviklet. Jeg bliver våd nok men spænder måske for meget og så er der altså kun lige plads til en pegefinger. Men jeg kan jo måske udvikle mig mere inden jeg skal være samen med en dreng.

15

Det tænker jeg også der gør når du udvikler dig. Men fint du bliver våd nok og du skal nok lære og slappe af så der er plads til mere. Jeg tænker at du nok skal udvikle dig mere inden du skal være sammen med en dreng for du har masser af tid til det, for du skal ikke skynde dig for at være sammen med dreng.

13

Okay jeg har hørt om folk der har den i længde men omkredsen synes jeg er meget meget stor men jeg ved ikke om det bliver mindre PS jeg er en pige så jeg er seriøst intet forstand på dette her!!

12

Don't worry, det er langt over gennemsnittet.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program