Noget er galt med mig

forumspørgsmål

Noget er galt med mig

forumspørgsmål af
Maja
14 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

Jeg ved noget er galt med mig

jeg ved ikke om det er en depression jeg har eller hvad, jeg prøvede at begå selvmord men intet blev rigtig gjort ved det, og det kommer der heller ikke til at blive gjort, har prøvet alle mine muligheder.

det eneste jeg ved at der er noget galt med mig, jeg er aldrig glad, kunne vinde 20000kr ligenu og tror ingengang jeg ville smile, min mor kunne sige at hun elskede mig og ville ikke mærke det.

de eneste følelser jeg føler ligenu er trist eller os føler jeg ikke noget.

Jeg ville bare spørger om der var andre ligesom mig? Nogen som ved noget er galt med dem, men ikke har mulighed for at gøre noget ved det før de bliver 18 og selv kan Få lovligt hjælp.

 

 

Kommentarer

Hej Maja.

Det er muligt at det er en depression, jeg syntes du skal snakke med dine forældre om det. Jeg er sikker på dig og dine forældre kan finde en mulighed, som vil være godt for dig og måske komme ind og snakke med en psykolog.

Jeg har gået rundt i 7 år og været rigtig deprimeret og følte præcist det samme som dig, I slutningen som 16 årig stoppede min depression på en eller anden måde, jeg håber du kan få den samme følelse snart at blive lettet op!

Cyberhus har nogen rigtig rigtig dygtige rådgiver, måske skulle du tage en snak med dem i 1 og 1 chatten nå du kan :)  

235

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program