Kæreste

forumspørgsmål

Kæreste

forumspørgsmål af
Den Forvirrende Pige
11 år
Oprettet 5 år 2 uger siden

Hej! Jeg er mega forelsket i en dreng men ve dikke om han kan mide mig? Er mega bange for hvis jeg spørg om han så måske siger det til alle sine venner! Mine veninder siger at jeg bare skal spørge ham men ved ik helt!!! Skal jeg spørge ham eller hvad?

Kommentarer

For alt i verden ikke spørg ham før du er helt sikker at han også kan lide dig. Jeg var også en gang en dreng i den aldre, og hvis du spørger ham og han ikke kan lide dig, så går der ikke længe før alle ved det, så medmindre du er villig til at tage den risiko så vendt.
Hvis du vil være sikker på at han kan lig dig, så skriv et eller Random til ham, bare for at få en samtale igang, fx over snapchat så bare send en snap og efter noget tid så sæt et hjerte på til sidst eller bare et hjerte på en snap, og hvis han også sender et hjerte tilbage, så har du ham (dette virker fordi drenge i den aldre tænker ikke lige frem med hoved og hvis de for et hjerte fra en pige så bliver det helt vilde og ville gøre alt for at vise at de også er indtreaseret) dette virker ikke så godt over sms men ekstra godt over snapchat.

228

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program