Ikke en del af fællesskabet

forumspørgsmål

Ikke en del af fællesskabet

forumspørgsmål af
Den nye
14 år
Oprettet 4 år 3 måneder siden

Jeg er startet i en ny klasse her for en måned siden, fordi min gamle klasse var super dårlig, jeg blev mobbet og bagtalt. Det er da dejligt at jeg fik mulighed for at flytte klasse, og nej, jeg bliver ikke mobbet eller noget i min nye klasse. Det er en ret lille klasse (jeg tror vi er omkring 7) fordi den ligger okay langt ude på landet. De andre snakker ikke rigtig til mig, de er meget sådan “modne” og mere “ligeglade“, jeg ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. Jeg føler mig ensom og savner næsten opmærkomheden af at blive gjort grin af. Men det kommer til at virke barnligt hvis jeg opføre mig som jeg kunne finde på sammen med en ven eller ligendene. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, det føltes som om jeg ikke er en del af fællesskabet.

Kommentarer

Prøv at begynd til en hobby, måske finder du nogen du klikker med der.

218

Men jeg vil jo gerne have venner i min klasse, sådan specifikt. Ikke så meget uden for skolen.

229

 Hej :)

Først og fremmest vil jeg sige: Jeg tror ikke at dine klassekammerater er uinteresserede i dig. Måske er du bare ikke god nok til at vise dem at du er interesseret i dem.

Jeg tror de her råd ville hjælpe dig:

- Hvis du enten cykler, går eller kører til skole så find en fra klassen som bor tæt på dig og spørg om i skal begynde på at følges til skole.

- Istedet for at arbejde alene i skolen, så arbejd sammen med nogen. Hvis det er for svært at finde ud af hvem du skal spørge, så kan du bare spørge dem der sidder ved siden af dig.

- Når du arbejder sammen med nogen, så lav sjov og grin. Smalltalk lidt og vær interesseret i folk.

- Spørg om der er nogen fra klassen som har lyst til at mødes efter skole og tage i skøjtehallen, i svømmehallen eller spille fodbold... Hvis I kun er 7 i klassen er der højst sandsynligt kun 4-5 som kan komme, og så lærer du altså hurtigere folk at kende.

- Vær social i frikvartererne. Vær sammen med præcis dem som du har lyst til. Hvis det er svært for dig at være social i frikvarteret så tag et kortspil med i skole og spørg om nogen vil være med.

- Mød 10 minutter tidligere i skole. Så kan du snakke enkeltvis med fr andre som møder tidligt i skole. Hvis nogen spørger behøver du jo ikke at sige at det er for at være mere social. Du kan jo bare sige at du holder af at være i god tid.

- Hvis nogen hænger ud i klassen efter skole. Så bliv endelig og deltag lidt.

- Hvis du har problemer med nogle lektier derhjemme så ring til en klassekammerat og spørg om hjælp til lektierne. Måske får I også en kort sludder samtidig.

 

Jeg er helts sikker på at du vil få en masse gode venner i din klasse i fremtiden <3

199

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program