Hvornår er en film for meget?

forumspørgsmål

Hvornår er en film for meget?

forumspørgsmål af
Jakob, Cyberhus
Oprettet 14 år 11 måneder siden

Vi ser millioner af film i dag! - Action brag, slåskampe og meget mere. Der er dårligt nok grænser for hvad vi ikke kan se i dag? eller er der det?

Jeg kunne godt tænke mig, at høre jeres mening, hvornår vil en film være for meget for jer? - Er det hvis den gode dør, eller hvis ting går ud over børn, hvis mennesketyper bliver chikaneret eller udstillet, eller hvis det bare er urealistisk? 
Jeg vil meget gerne høre jeres mening, om hvad det er, der får jer, til at syntes, at en film bliver for meget og hvorfor det er sådan?

Kommentarer

Film er kunst. Jeg synes, at det er op til kunstneren hvordan filmen skal være. Man vælger selv om man vil se den. Der er film jeg ikke ser. Det er meget sjældent jeg ser aktionfilm, især den slags film hvor biler og bygninger springer i luften eller hvor mennesker bliver skudt og blodet sprøjter. De siger mig ikke noget, men hvis nogen får noget ud af at se dem, så synes jeg da bare at de skal gøre det.

Hvorvidt det er for meget, hvis den gode dør eller hvis noget går ud over børn eller mennesketyper chikaneres, kommer an på hvad meningen er med filmen. Hvis det bare er ment som hjernedødt underholdning, så bryder jeg mig ikke om det. Men hvis filmen er lavet for vise os virkeligheden, som den også er eller for at få os til at se vores verden i et andet perspektiv, så kan det være meget godt. Kunst må for min skyld gerne provokere, så længe der er en mening eller et budskab.  

Jeg synes ikke, at det gør noget, at de er urealistiske. Fx. synes jeg at Ringenes Herre filmene er gode, selvom de ikke er realistiske. 

 

702

Heeey tak for svaret :) - det vil sige, du mener egentligt ikke en film kan være for meget? Men det drejer sig om personen der ser den, og at man dermed må vælge fra? (:

Syntes det er en cool holdning du har til det !!

Hvad er det så der for dig til at syntes at eksempelvis Ringenes Herre filmene er så gode? :)

(og I andre der læser med må også meget gerne kommentere på det, om I er enige eller uenige mv.) :D

665

Hey people?

Ville lige høre hvad i så syntes om Lars von Triers nye fil Antichrist??

 

er den for meget, eller? :)

630

Jeg har faktisk set Antichrist, og jeg synes egentligt den var meget god. Jeg har intet imod 'hårde' film med vold osv. De eneste film jg ikke gider at se er sådan nogle som Matrix.. Det gidet jeg simpelthen ikke spilde min tid på (;

745

Jeg synes helt personligt at film der ikke er ligesom i en alm verden er for meget. Hvis det er urealistisk. Fx så noget som de der nye børne film der er lavet, med Tempelriddernes Skat og de der julekalder der er lavet, det er jo overhovedet ikke noget, som passer med virkeligheden. Og så er det ikke særlig sjovt at side og se, synes jeg.

 

Det skal være noget som er virkeligt, som kunne ske i denne her verden ligesom råzonen, tror jeg nok den hedder. Det er jo fra det virkelig liv. Eller Dig & Mig.

Det er min holdning

Undskyld, jeg blander mig i jeres snak. :-)

Kram Cirkeline.

697

Hej :D fedt med nogle holdninger!! :) I er jo også meget velkomne til at diskuterer indbyrdes også :)

Lige for en god ordens skyld, vil jeg bare sige, at man skal bestemt ikke undskylde, at man blander sig, det er kun fedt at folk kommer og vil dele deres holdninger! :) så det skal du slet ikke undskylde cirkeline :D det er kun fedt at høre din holdning.

Og personlig kan jeg jo sige, at jeg til dels er enig, jeg syntes personligt bedst om film fra "den virkelige verden", da jeg kan perspektivere mig selv deri. Men jeg nyder  nu også til tider at se en måske lidt langt ude og lidt urealistisk film. :)

 

 

659

Nogle der har nogen gode film man skal se, som handler meget om det virkelig liv. Og de skal helst være på Dansk. ??

Hilsen Ida.

 

724

Jeg så engang en action film med min familie hvor at de skulle springe ud fra en helicopter. De landte i en svimming pool. De gik op af den og gik videre. Lidt for urealistisk. Kan heller ikke lide når uskyldige dør

770

Ja, det er helt klart for meget. ALT for voldigt, og for klamt! Ja, det siger nok mest fordi jeg er en lille piveskid xD 

 

Men det med at de river neglene af hinanden, og den ene skal finde en nøgle inde i sit eget øje. ALT for urealistisk.

 

For hvordan fanden kom den overhovedet DERIND?!

 

Jeg siger ikke film skal være realistiske. Men hvis det sku' gå efter mit hovede, så skulle det satme være comedy 24/7! For dét ved man hvad er! F.eks. Terkel I knibe, Rejsen til Saturn. Alle sådan nogle.

Og der må da godt komme et par klassikere ind fra de danske 80'ere og 70'ere ^^!

699

Der er faktisk ikke meget jeg ikke kan lide i film- Måske bortet fra dyreplageri.

640

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program